Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6hetes vagyok 3 napja magyon...

6hetes vagyok 3 napja magyon émelygek van rá valami csodaszer hogy elmúljon?

Figyelt kérdés
Már alig eszek valamit. Még szerencsére nem hánytam,de ennél még az is jobb.
2008. aug. 7. 14:01
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem a hideg tej és a fagyi segített!!Kitartás!

22 hetes kismama

2008. aug. 7. 14:02
 2/8 anonim ***** válasza:
Kétszersült, pirítós, háztartási keksz. És sok víz!
2008. aug. 7. 14:03
 3/8 anonim ***** válasza:
Szia.Nekem a felkellés után egy bögre lassan kortyolgatott hideg tej segített.
2008. aug. 7. 14:07
 4/8 anonim ***** válasza:
Szia.Ez sajnos az első trimeszterben mindenkinél így van általában akinek semmi baja ilyenkor azt nagyon irígylem.Igazán nincs rá gyógymód.Azt edd ami jól esik és inkább többször kevesebbet mint egyszerre sokat.Pihenj sokat .Kitartás ezt mondom most magamnak is .Ugyan ebben a cipőben járok most .Ami reggel még kellett most nem kell.Két napja csak a csoki cukor tejeskávé mindeggy csak édes legyen.Fel a fejjel lessz ez még jobb is.
2008. aug. 7. 14:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Én most vagyok 16 hetes és az első 14 hetem minden reggelén hányingerem volt, illetve elég gyakran émelyegtem napközben. Majd egyik pillanatról a másikra megszűnt az émelygés a 13-14. héten, és utána a reggeli hányinger is elmaradt. Én is fagyiztam (a hideg megnyugtatja a gyomrot)Napközben pedig két evés között rágóztam. Ja, és egyszerre keveset egyél. Fel a fejjel elmúlik! Nekem néha még hiányzik is, azt hiszem biztonságérzetet adott.
2008. aug. 7. 14:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem erre nincs, esetleg átmeneti enyhülés. Kitartás! Reméljük már "csak" 6 hét lesz ilyen borzasztó.
2008. aug. 7. 14:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem a friss, ropogós sós kifli és a hideg kóla vált be.
2008. aug. 7. 17:24
 8/8 anonim ***** válasza:
szia.Igen a kólára szokták mondani hogy használhat.
2008. aug. 7. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!