Amikor először beszéltetek a gyerekvállalásról a párotokkal: 1. hány évesek voltatok? 2. hány éves korotokra terveztétek a gyerekvállalást? 3. Hány évesen jött végül össze? 4. Mi volt az oka, ha előbb/később vállaltátok a tervezettnél?
1, Mindig is szó volt róla, hogy mindketten szeretnénk gyereket (kapcsolatunk kezdetén én 22 férjem 26 éves volt)
2, Soha nem tervezgettük előre, majd mikor úgy érezzük volt 3, Nászúton úgy voltunk már vele, hogy nagyon jó lenne ha összejönne (akkor voltam 29 éves férjem pedig 33 éves)
Igaz még nincs gyermekünk de azért válaszolok. :)
A kapcsolatunk elején szóba jött a gyerekvállalás téma, én akkor voltam 21 a (most már) vőlegényem 30. Jövőre fogunk házasodni, én akkor leszek 25, a vőlegényem 34. Esküvő után szeretnénk már nekiállni próbálkozni, és ha abban az évben összejönne, akkor 26 leszek amikor szülni fogok, az akkor már férjem pedig 35. :) Nyilván ezek tervek, de remélem, hogy így fog alakulni, de ha később sikerül a baba, akkor sem leszek letörve! :)
24/N
1. Én 18, ő 25 éves volt.
2. Úgy terveztük, ha majd 24-25 éves leszek, stabil anyagi háttérrel, biztos munkahellyel.
3. Én 20, a párom 27 éves volt amikor terhes lettem.
4. Becsúszott baba :)
Bár még nincs babám,de elsőnek 18 voltam, párom 22. Nagyon paráztunk, hogy összejön megszakításos védekezés mellett (1 alkalom) Azóta használtunk gumit, de a gyógyszer jobb döntés volt, remélem nem csúszik be :)
26 évesen szeretném elsőnek, de még nagyon nem látom mi lesz velem akkor (párom 30 lenne). Azért remélem elsőnek összejön majd :)
Most 20 vagyok, párom 24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!