Elevit vagy más vitamin? Lehet, az Elevittől van
szorulásom? Váltsak vitamint?
Figyelt kérdés
2008. aug. 7. 12:48
1/9 anonim válasza:
Szia! Mikor elkeztem szedni az elevitet nekem is volt és ritkán van is szorulásom.Egyel sok zöldséget,gyümölcsöt és rostban gazdag ételt.Az segít.Egyépként magvagyok elégedve vele.Szépen fejlődik a babám.
23hetes kismama
Boldog babavárást és szép szülést!
2008. aug. 7. 12:52
2/9 anonim válasza:
Én nem szedtem terhesvitamint inkább sok zöldséget gyümit ettem.Kipróbáltam az elevitet de egy hét után abbahagytam mert álmos lettem tőle és étvágyat csinált.Régen se ettek ilyeneket mégis egészséges gyerekek születek.Túl van reagálva ez az egész ikább az üzletről szól
2008. aug. 7. 12:56
3/9 anonim válasza:
Lehet az elevittől szorulás, de minden olyan multivitaminnak lehet ez a mellékhatása, ami vasat tartalmaz. Én is az elevitet szedem, de nagyon sok zöldséget-gyümölcsöt-rostosat eszek, így nincs semmi panaszom. Szerintem nagyon jó vitamin, a vérképem jobb, mint a terhességem előtt!! Igyál sok vizet is szorulás ellen! Minden jót, üdv 22 hetes kismami
2008. aug. 7. 12:57
4/9 anonim válasza:
Szerintem is lehet az Elevittől szorulásod. Én szabályosan rosszul voltam tőle, kavargott a gyomrom, stb. De ugyanígy jártam a Gravidával is. Nem mertem több bogyósat kipróbálni, találtam egy folyékonyat: Hipp Natal a neve, (DM, Brendon lehet kapni, gyógyszertárban is, de ott drágább), és ettől semmi bajom. Ha gondolod próbáld ki, aki eddig kipróbálta szerintem nem váltott, 98%-ban természetes gyümölcskivonat. És egy kortyot kell kb inni belőle egy nap.
Boldog babavárást!
24 hetes kismama
2008. aug. 7. 13:17
5/9 anonim válasza:
Lehet az Elevittől, de lehet, hogy más multivitamintól is lenne. Rengeteg rosttartalmú étellel lehet kompenzálni és rengeteg folyadékkal.
Nekem a terhességem előtt voltak problémáim a vérképemmel, 5 hetes korom óta szedem, most vagyok 27 hetes, a vérképem pedig mondhatni tökéletes!
2008. aug. 7. 13:35
6/9 anonim válasza:
Szia
Én az elevittől nagyon szarul voltam, helyette a dokim a femibiont ajánlotta.
Az a legújjabb. Nekem nagyon bevált.
14 hetes kismama
2008. aug. 7. 13:42
7/9 anonim válasza:
Én is ugyan így jártam az Elevittel. Én Hipp Natalt iszok és az nagyon jó, nem kapszula, olyan mint a gyümilé. És nincsen mellékhatása.
29 hetes kismama
2008. aug. 7. 13:52
8/9 anonim válasza:
Én most váltottam az Elevitről, mert hiába ettem én gyümölcsöt, zöldséget akkor sem tudtam wc-re menni. Most próbálom a Gravidát de még nincs tapasztalatom, hogy jobb-e. Az elevittől rosszul is voltam. Úgy felfújt minta régi tápszerek a babákat. Mindenem olyan volt, mintha vizes lennék és csak dagadtam zabáltam, híztam. Ha nem ettem időben képes voltam rosszul lenni. Talán a Gravida jobb lesz, ha nem akkor Foreverre váltok.
2008. aug. 7. 13:55
9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, utána nézek az egyéb vitamínoknak, aztán majd meglátjuk hogy váltok e... Mindenkinek nagyon szép babavárást, és sok boldogságot kívánok! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!