Iszonyu hasfajassal kuzdok. Nem volt meg ilyen. Segitenetek?
25.hetes varandos vagyok. Mar 2.napja borzasztoan faj a hasam. Nem gorcs,inkabb olyan mint a hasmenes elotti emelygos fajas.(bocsi,d ertitek remelem) aludni is csak 2orat tudtam az ejszaka. Neha kisugarzik a jobb oldalamba,es ott jobban faj. Esetleg valaki volt ilyen helyzetben?
holnap megyek dokihoz,d addigis koszi a valaszokat. Agi
Sajnos csak holnap reggel lesz meg. Tegnap kaptam egy injekciot,es azota alig faj. Ataludtam az ejszakat is. Vegre. Szombaton kellene mennunk lagziba,azt azert lehet,hogy nem vallalom meg be.
Megegyszer koszi :)
A CRP-értékem nem jo csak.. A többi teljesen rendben van.. Ma voltam még egyszer megnézetni,de egyáltalán nem emelkedik.Ami valószinüsitené,h gyulladas.. Igy várok még 2napot,és hétfőn megint vérvétel..
De már negyed annyira nem fáj,mint mikor kiirtam a kérdést..sőt. Az éjszakát is átalszom,nappal is csak kicsit érzem.
Mar cs egy picit faj,d egesz a derekamnal. Nekem a CRP 48volt,es 6 a felso hatar. A mai vervetel eredmenye majd holnap lesz meg. D kulonben mindig azon a felen rug a babo,ahol faj is.
Kislanyunk lesz :) nekem kislany korom ota a Hanna nev tetszik megha kicsit elterjedt is. Paromnak meg csak a Kiara tetszik. Igy Hanna Kiara lesz :)
Juuuj,most par nap mulva? Es nem vagy ideges? Hu,en mar el se mernek aludni ejszaka :)
Lehetseges,h ak fordult meg. Te azt erezted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!