6 hetes varandos vagyok (az utolso menszi alapjan), de a doki meg nem eszlelt sziv pulzalast. Nyugtatott h maskepp minden ok,1.8 mmes embrio, szerinte kesobb fogant, jart meg igy valaki? iszonyu hanyinger egesz nap, hanyas reggelente.
Figyelt kérdés
Ha nem fejlodne, nem lenne rosszullet ugye?2014. máj. 26. 12:56
1/5 anonim válasza:
No para.
Nekem is 6 hetesen volt az első uh, és még embriót sem látott, csak petezsákot. De nem mondta, hogy bármi gond lenne. Nem is aggódtam. 2 hét múlva mentem vissza, akkor már volt szívhang. 38. hétre teljesen egészségesen született.
2/5 anonim válasza:
Én a 6. hét előtt egy nappal voltam nekem is még csak petezsákot látott, embriót nem, két hét múlva mentem vissza akkor már volt szívhang :) és a papíromon már három nappal későbbi fogantatást szerepelt. Szal nyugi :)
3/5 anonim válasza:
6 hetesen még nincs szívhang. Nekem még csak a petezsákot látta. Kontrollra mentem két hét múlva, és akkor már volt szívhang is. Ne izgulj.
4/5 anonim válasza:
Nekem sem láttak még embriót sem az első uh-n, pedig akkor már 6 hét 3 napos voltam. 9. héten mentem dokihoz újra az ünnepek miatt, minden rendben volt. No para, minden rendben lesz.
5/5 anonim válasza:
Én is pont ebben a cipőben járok!Hétfőn kell mennem újra, remélem addigra már lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!