Mitől lehet magas a béta hcg?
Ezt a múltkor olvastam a neten, ezt kérdezte egy kismama a dokitól:
De szerintem nem kell aggódnod, nekem is magas volt, és a dokim azt mondta, hogy mivel az uh mindent rendben talált, és 35 alatt vagyok, nem kell vele foglalkozni, nincs semmi baja.
Minden rendben lesz, ne aggódj. Ha a kombinált teszted negatív, és az UH sem mutat ki semmit, akkor csak magadra és a babára koncentrálj. A negatív gondolatok energiát vonnak el Tőled.
Ezt biztosan olvastad már:
Itt van némi magyarázat az értékekre.
Az összes genetikus javasolja a magzatvízvételt. Egyrészt nem akarnak kockázatot vállalni, másrészt elég jó pénzt kapnak érte a TB-től. Engem alacsony AFP miatt küldtek hozzájuk, a béta HCG-m jó volt, sőt a kombinált teszten kívül az integráltat is megcsináltattam, plusz egy 4 D-s uh-t is. Mind negatív lett, ennek ellenére a genetikus rá akart beszélni a magzatvízvizsgálatra.
Ha még mindig nyugtalan vagy, akkor esetleg csináltasd meg az integrált tesztet. A kombinált 85 %, az integrált 95 % biztonságot ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!