Mit lehet tenni, hogy ne érezzem annyira a szagokat?
Hasonló problémával szenvedtem, nekem a 12. héten múlt el egyik napról a másikra. 3 kg-t fogytam ezidő alatt! Kicsit lehet furcsább az ötlet, nekem a gyógyszertárban kapható mentolos légzést könnyítő rudacska "Nózi" segített a szagok okozta hányás leküzdésében és segít az eldugult orrom okozta kellemetlenségeken mind a mai napig. Ezen kívül ajánlom a gyömbéres kekszet éhgyomorra reggel és napközben is rendszeresen enni. A gyömbér nagyon jó a hányós kismamóknak. És kitartás, ha egyszer elmúlik utána ismét egy új élménnyel gazdagodsz a szagokkal kapcsolatban - mindent felfalnál...
23 hetes anyahajó:-D
Köszönöm a válaszokat, az ötleteket, és a bátorítást.
Boldog babavárást nektek!
Én is ettől szenvedek. Mindig is jó volt az orrom, de most aztán ez igazán túlzás. Ráadásul a saját lakásunk illatait sem bírom mindig elviselni. A hűtőt csak úgy nyitom ki, ha előtte törülközőt szorítok az orromra. :) Igen vicces lehetek.
Sajnos ez ellen én nem találtam még semmi "ellenszert". Várom a megváltó 12. hetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!