Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit lehet tenni, hogy ne...

Mit lehet tenni, hogy ne érezzem annyira a szagokat?

Figyelt kérdés
Amúgyis rengeteget hányok (5-6szor naponta), s amint megérzek valami szagot, rohanok is a fürdőbe. És mindennek rossz szaga van! Biztosan nem csak én vagyok így ezzel. A hatodik héttől kezdődött, most a tizedikben vagyok, és remélem, néhány hét múlva elmúlik, de addig is, ha van valami ötletetek, amivel enyhíteni lehet, nagyon megköszönném.
2008. aug. 7. 10:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Szegénykém hát ezen nem nagyon lehet segíteni mert aminek nincs is szaga ilyenkor még annak is van.Igazán jót nem tudok de ha ilyen sokat hánysz vigyázz nehogy kiszáradj.Tessék sokat inni és levest enni.Az ásványi anyagokat is pótolni kellene.Még az jutott eszembe hogy lehet kapni a gyógyszertárban ilyen vékony műtős maszkot talán az segít de annak is van önmagának valamilyen szaga.Ha szerencséd van két hét és elmúlik ez a korszak.Kitartás.
2008. aug. 7. 11:31
 2/5 anonim ***** válasza:

Hasonló problémával szenvedtem, nekem a 12. héten múlt el egyik napról a másikra. 3 kg-t fogytam ezidő alatt! Kicsit lehet furcsább az ötlet, nekem a gyógyszertárban kapható mentolos légzést könnyítő rudacska "Nózi" segített a szagok okozta hányás leküzdésében és segít az eldugult orrom okozta kellemetlenségeken mind a mai napig. Ezen kívül ajánlom a gyömbéres kekszet éhgyomorra reggel és napközben is rendszeresen enni. A gyömbér nagyon jó a hányós kismamóknak. És kitartás, ha egyszer elmúlik utána ismét egy új élménnyel gazdagodsz a szagokkal kapcsolatban - mindent felfalnál...

23 hetes anyahajó:-D

2008. aug. 7. 12:00
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, az ötleteket, és a bátorítást.

Boldog babavárást nektek!

2008. aug. 7. 12:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én is nagyon érzékeny voltam különböző illatokra az első 12 hétben, pl. a párom csak éjjel használta a kenyérsütőt is, mert annak sem bírtam az illatát. Az olyan parfümjeimet sem használtam, aminek régen tetszett az illata, de terhesen rosszul voltam tőle. A hányásra nekem bevált az Elevit, utánna kevesebbet is émelyegtem. Üdv. egy 21 hetes kismama
2008. aug. 8. 08:31
 5/5 anonim ***** válasza:

Én is ettől szenvedek. Mindig is jó volt az orrom, de most aztán ez igazán túlzás. Ráadásul a saját lakásunk illatait sem bírom mindig elviselni. A hűtőt csak úgy nyitom ki, ha előtte törülközőt szorítok az orromra. :) Igen vicces lehetek.

Sajnos ez ellen én nem találtam még semmi "ellenszert". Várom a megváltó 12. hetet.

2008. aug. 8. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!