Milyen érzés az ha keményedik a has?
Megvan rövidülve a méhnyakam, de a doki nem mondott semmit.
Szólt volna, ha valami baj van ugye?
Ha a hátadra fekszel, akkor látszik a legjobban, hogy összeáll egy kemény csomóba a méhed. Lehet az egész, de nem feltétlen. Nekem legtöbbet a jobb oldalon szokott, de lehet csak alul is. És akkor olyan feszítő érzés is van, de rövid időn belül elernyed és visszasímul a has. Mg-t ugye írt fel a doki?
36+3 hetes
Kezdetektől szedem 3*1-et naponta. Félek nagyon ettől a megrövidült méhnyaktól. Jövőhéten megyek másik dokihoz, mert ez semmit nem mond.Csak hát addig megöl az ideg.
Mit gondoltok, baj van? Félek a keményedés miatt is!
A Magne B6-ra esküszik az orvosok többsége, engem majdnem hogy leszidtak mikor kiderült, hogy sima magnéziumot szedek és nem ezt. Nekem sokáig 3x2-t kellett szednem, és a 3x1-et is csak egy hete hagytam abba.
A haskeményedést észreveszed, szinte kőkemény a hasad (nekem főleg alul és elöl) és furcsa húzó érzés.
Pihenj sokat, a méhszájjal mást nem lehet tenni csak sokat pihenni vízszintesen.
Problémamentes babavárást kívánok!
36 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!