Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen érzés az ha keményedik...

Milyen érzés az ha keményedik a has?

Figyelt kérdés

Megvan rövidülve a méhnyakam, de a doki nem mondott semmit.

Szólt volna, ha valami baj van ugye?

2010. jan. 16. 09:26
 1/8 anonim ***** válasza:
A haskeményedés fura érzés, olyan mintha befeszítené magát a baba, és kő kemény a hasad! Hány hetes vagy?Én 17 és már 2100 az értékem, nekem is rövidül a méhszájam! Pihizz, és nem lesz gond!
2010. jan. 16. 09:37
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen, nekem is pont olyan mintha befeszítene a baba és mikor megfogom a hasam kőkemény. Biztos, hogy szólt volna a Doki ha gond lenne.
2010. jan. 16. 09:44
 3/8 A kérdező kommentje:
12hetes és 2000. Szerintetek?
2010. jan. 16. 09:59
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha a hátadra fekszel, akkor látszik a legjobban, hogy összeáll egy kemény csomóba a méhed. Lehet az egész, de nem feltétlen. Nekem legtöbbet a jobb oldalon szokott, de lehet csak alul is. És akkor olyan feszítő érzés is van, de rövid időn belül elernyed és visszasímul a has. Mg-t ugye írt fel a doki?

36+3 hetes

2010. jan. 16. 11:44
 5/8 A kérdező kommentje:

Kezdetektől szedem 3*1-et naponta. Félek nagyon ettől a megrövidült méhnyaktól. Jövőhéten megyek másik dokihoz, mert ez semmit nem mond.Csak hát addig megöl az ideg.

Mit gondoltok, baj van? Félek a keményedés miatt is!

2010. jan. 16. 12:04
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem sima magnéziumot, hanem magne b6-ot, az is van olyan jó?
2010. jan. 16. 13:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia!Én kombinálom magnerot-tal!Reggel ,este magne b6,délbe magnerot!Próbáld ki!Így teljesen jó!A méhszáj miatt ne izgulj!Nekem is ennyi 11 hetes korom óta!És 2 doki is azt mondta,hogy semmi baj!Csak sok pihi kell!!!!!!!!!!!Üdv:14 hetes kismama
2010. jan. 16. 13:58
 8/8 anonim ***** válasza:

A Magne B6-ra esküszik az orvosok többsége, engem majdnem hogy leszidtak mikor kiderült, hogy sima magnéziumot szedek és nem ezt. Nekem sokáig 3x2-t kellett szednem, és a 3x1-et is csak egy hete hagytam abba.

A haskeményedést észreveszed, szinte kőkemény a hasad (nekem főleg alul és elöl) és furcsa húzó érzés.

Pihenj sokat, a méhszájjal mást nem lehet tenni csak sokat pihenni vízszintesen.

Problémamentes babavárást kívánok!

36 hetes kismami

2010. jan. 16. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!