Kinek, hanyadik héttől alakultak ki a striái?
Figyelt kérdés
2014. aug. 25. 08:07
1/9 anonim 

válasza:

Nem lett striám.Egyetlen egy sem.
2/9 anonim 

válasza:

Nekem a 32-34het korul.brutal nagy hasam volt es iszonyu vekony feher borom.fel eve szultem de meg mindig ugyanolyan....pedig kenten es kenem most is....:-(undirito
3/9 A kérdező kommentje:
Az szuper!16hetes leszek holnap,elég vékony vagyok,egész jól látszik a pocakom,de nekem sincs még egyelőre!
2014. aug. 25. 08:15
4/9 A kérdező kommentje:
Kedves 2.!Nekem is vékony,fehér bőröm van,és sajnos minden este azon agyalok,hogy milyen lesz a hasam!Tudom,hogy ha genetikailag ilyen vagyok,semmit sem tehetek,de akkor is...
2014. aug. 25. 08:16
5/9 anonim 

válasza:

3 Én is akkoriban nagyon vékony voltam, csak hasam volt. Tusfürdő meg sima testápoló, nem kentem semmi extra kémet a pocakomra. Ha lesz akkor úgy sem tudod megakadályozni, ha meg nem lesz akkor meg..
6/9 anonim 

válasza:

55 kiló voltam, 20 kilót szedtem fel és nem lett egy darab csíkom sem. Nem kentem semmivel, csak sima testápoló ha húzódott egy kicsit.
7/9 A kérdező kommentje:
Babaolajjal kenem,de azt sem minden este!Majd kiderül...
2014. aug. 25. 10:15
8/9 anonim 

válasza:

Vichy krémmel, shea vajjal, és olivaolajjal kentem, mint egy félőrült, a 38. héten semmi, 38+1-en reggelre 15-20 vaskos striám lett. Kb. a lányom 15 hónapos korára Eucerin krémmel+sok sok olajozással meg tornával gyakorlatilag (nem teljesen, de csak közvetlen közelről észrevehető) eltűntek.
9/9 anonim 

válasza:

prevenstriát próbáljátok ki. én mind a két gyerkőcömnél azzal kentem a hasam. iszonyatosan fehér a bőröm és nagyon vékony. nekem ez bevált mind a két esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!