Hányadik hét környékén fordul meg a baba?
Figyelt kérdés
A 18. heti uh-n medencevégű volt a pocaklakóm. Arra lennék kíváncsi, hogy mikor fordul meg? Pár napja teljesen fent érzem a rúgásokat. :) Lehet, hogy megfordult? És ha irányba fordulnak utána még visszafordulhat medencevégűre, vagy az nem jellemző?
Köszönöm a válaszokat előre is.
2014. aug. 21. 10:48
1/5 anonim válasza:
A barátnőmnek a 32. héten azt mondta az orvos, hogy még bőven foroghat, még akkor sem mérvadó, hogy éppen hogyan fekszik.
2/5 anonim válasza:
35. hét után lesz jóval kisebb az esélye a forgolódásnak, de olvastam itt olyat is, aminek farosból a szülés napján lett fejvégű. Szerintem fejvégűből még ritkábban fordulnak át középidő után, mert a fejük a legnehezebb :)
3/5 anonim válasza:
Ilyenkor még nem érdemes azzal foglalkozni hogyan fordul, még napjában többször is átfordulhat. Lehet, hogy mire haza értél már másképp feküdt. :)
Én 31 hetesen voltam, fejvégű volt, és örültem, hogy de jó, már be van fordulva, de mondta a védőnő, hogy még mindig forgolódhat.
A 3. trimeszterben, a 30-as hetekben fontos a fekvése, előtte még sokszor, sokat változhat a testhelyzete.
4/5 anonim válasza:
30. héten fordult meg a lányom , éreztem is. 2 nap múlva mentem uh ra akkor mondtak hogy meg van fordulva. Nem is fordult vissza :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akkor még ráérünk! :)
2014. aug. 21. 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!