S. O. S. (eznétek) egy fiatal kismamának, aki jelenleg 5 hetes?
Aki én vagyok :) Azt szeretném megtudni,hogy mit szabad és mit nem szabad???ha megtennétek,hogy végig gondoljátok egy napotokat,hogy mittehettek/tehettetek meg terhesség alatt?!
Köszönöm
normál életvitel kell, ne hajtsd magad, pihenj többet, a szervezeted úgyis jelez majd.
Ne nassolj, mondván a baba kívánja, hülyeség. Csak jó kövér leszel és nehéz lesz leadni. Egyél sok zöldséget, teljes kiörlésű dolgokat, szóval ami egészséges.
Kend a hasad mert nagyon csúnyán szétrepedhet!!!!!!
Ne emelj nehezet.
Szia!
Gratulálok a Babához! :)
3 gyerekes anyuka vagyok!
Egy egészséges terhességben mindent csinálhatsz úgy, mint azelőtt. Sportolhatsz, persze mértékletesebben, mehet a szex is, persze nem a durvábbik változat :P
Ételek között tilos a nyers hús (tatár) a mandula nagy mennyiségben (ne egyél meg egy zacsival) és a nemes penészes sajtok sem ajánlottak (Camambert)
Nehezet ne emelj, de pl. én a 17 kg. nagytesót emelgettem,mert muszáj volt...
Igyál sokat, pihenj amikor a tested jelez.
:)
Kocsiba ajánlom az övterelőt!!!!! Nagyon sokat vezetek, 9 hónapos pocakosan is, nekem nagyon kellett és hasznos is!
Boldog babavárást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!