Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » S. O. S. (eznétek) egy fiatal...

S. O. S. (eznétek) egy fiatal kismamának, aki jelenleg 5 hetes?

Figyelt kérdés

Aki én vagyok :) Azt szeretném megtudni,hogy mit szabad és mit nem szabad???ha megtennétek,hogy végig gondoljátok egy napotokat,hogy mittehettek/tehettetek meg terhesség alatt?!

Köszönöm

2014. aug. 24. 14:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha nincs a gond a terhességgel akkor mindent szabad, nyilván az ésszerű határokat betartva, tehát ne kezd átrendezni a házat és fát vágni. Én végig nagyon aktív voltam, kertünk van veteményessel azt végig tudtam csinálni, ha éreztem,hogy fáradok,vagy nem jó akkor abbahagytam,pihentem.
2014. aug. 24. 14:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Ahogy előző is mondta. Nem terhesség alatt ejtőernyőztem és nem gyakoroltam a súlyemelést. Csináltam a napi megszokott dolgomat. Szülés hetében pl a kamrát takarítottam (ennek a férjem annyira nem örült), ha elfáradtam leültem pihenni. Építkezésen dolgoztam, háromszor megnéztem, hova lépek. Nem ettem nyers tojással, nyers hússal készült ételeket, de néha ittam 1-1 korty bort, ettem camambert sajtot egy pár falatot, igazából semmit nem vontam meg magamtól, max mérsékeltem a mennyiségét.
2014. aug. 24. 15:05
 3/6 anonim ***** válasza:

normál életvitel kell, ne hajtsd magad, pihenj többet, a szervezeted úgyis jelez majd.

Ne nassolj, mondván a baba kívánja, hülyeség. Csak jó kövér leszel és nehéz lesz leadni. Egyél sok zöldséget, teljes kiörlésű dolgokat, szóval ami egészséges.

Kend a hasad mert nagyon csúnyán szétrepedhet!!!!!!

Ne emelj nehezet.

2014. aug. 24. 15:11
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,aranyosak vagytok!
2014. aug. 24. 15:31
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Gratulálok a Babához! :)

3 gyerekes anyuka vagyok!

Egy egészséges terhességben mindent csinálhatsz úgy, mint azelőtt. Sportolhatsz, persze mértékletesebben, mehet a szex is, persze nem a durvábbik változat :P

Ételek között tilos a nyers hús (tatár) a mandula nagy mennyiségben (ne egyél meg egy zacsival) és a nemes penészes sajtok sem ajánlottak (Camambert)

Nehezet ne emelj, de pl. én a 17 kg. nagytesót emelgettem,mert muszáj volt...

Igyál sokat, pihenj amikor a tested jelez.

:)

Kocsiba ajánlom az övterelőt!!!!! Nagyon sokat vezetek, 9 hónapos pocakosan is, nekem nagyon kellett és hasznos is!

Boldog babavárást! :)

2014. aug. 24. 16:00
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos tippeidet neked!és gratulálok a 3 gyermekhez!
2014. aug. 24. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!