Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mas kismamanak is volt ilyen...

Mas kismamanak is volt ilyen nagy wc-nel? Aranyer kezdete v hajszaler repedes?

Figyelt kérdés
Miota szedem a terhes vitamint es kiderult h baba lesz alig tudok elmenni wc-re es akkor is erolkodes...ma veres lett a papir is...de rogton el is alt miutan megtoroltem....
2014. aug. 8. 17:32
 1/3 anonim ***** válasza:
nagyon sok kismama kuzd szekrekedessel. a vas miatt is ami van a vitaminban, hat meg ha vastablettat is kell pluszban szednie. ne erolkodj, ez fontos, mert bajt okozhat a tulzott erolkodes. egyel szilvat, rostos eteleket pl. muzlit, zabkekszet, rostos gyumolcsle. es akkor menj wcre amikor mar nem kell nagyon erolkodni, mert bizony h aranyer is lehet.
2014. aug. 8. 17:36
 2/3 anonim ***** válasza:

Én a vas miatt tudtam csak 3-4 naponta wc-re menni, nagy erőlködések árán, szintén.

Ki is jött az aranyerem.

Kenegettem Reparonnal, meg kúpot is használtam, de amíg ezek nem hatottak, volt párszor véres a wc papír. :S

2014. aug. 8. 22:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Első terhességnél én is küzdöttem ezzel, de utána féltettem a babámat a sok erőlködéstől és megtaláltam rá a megoldást. 2 naponta reggel Tamarinlax lekvárból ettem egy teáskanállal egy hétig, utána egy hétig Laveolac szirupot ugyanígy (azért kell váltogatni, hogy ne szokj hozzá). Ezt egy 5 gyermekes csaj mondta a terhestornán és nagyon bevált, pont 2-3 naponta volt székletem erőlködés nélkül.
2014. aug. 9. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!