Terhes vagyok, az apuka normális, de részemről nem alakul
pozitív irányba. Elvagyok keseredve, mit tanácsoltok?
Figyelt kérdés
Csak pár hónapja ismerem, mondhatni ő beszélte rám h tartsam meg, hiába mondtam, h részemről a kapcsolat nem biztos. Szerinte ez csak jó lehet, de biztos úgy gondolta h ketten. Azt hittem örülni fogok neki, de csak most fogom fel, h mit vállaltam!És egyedül már nem happy ez az egész.Félek egyedül az utcán, és egyáltalán.Ráadásul bűntudatom van h megfosztom tőle, mert mondtam neki, h inkább egyedül akarok lenni.Vele meg minél tovább nem beszélünk annál távolibb, néha már mint egy idegen, ami megrémiszt!Pedig utéok egyedül,de nem akarom álltatni! Viszont csak ő az apja. Most érzem, amit eddig is tudtam, hogy egy gyerek családban kell felnőjön,de nekem nem ő az igazi, hiába rendes.Sehogy nem alszom.Félek hogy rámegyek idegileg és még csak négy hónapos vagyok.
Nem merem megmondani...főleg, hogy tiszta pánik vagyok, hogy mi lesz utána.Úgy érzem ez valami büntetés, bár elvetethettem volna...
2010. jan. 15. 21:58
12/17 anonim válasza:
Abban nem igazán tudok tanácsot adni, hogy mi tegyél
De azért a helyedben nem kapkodnék, jól átgondolnám, mert terhesség alatt, nagyon sokszor váltakoznak az érzelmek.
A hormonok dolgoznak rendesen. Nem biztos, hogy ha most úgy érzed, hogy nem kell, ha megszülöd nem fogsz-e teljesen máshogy érezni
Az is lehet, hogy a babát nem akarod igazából, és rajta vetíted ki, rá haragszol a lelked mélyén?
2010. jan. 15. 22:19
13/17 A kérdező kommentje:
az is benne van biztosan.fullig vagyok haraggal.sosem akartam oda jutni, ahova anyám, h nem az apám neveljen fel.erre, tessék...
de valóban a harag is okozhat ilyen szorítást bennem.
2010. jan. 15. 22:36
14/17 A kérdező kommentje:
köszönöm, hogy válaszoltatok, remélem az idő mindent megold majd:)
2010. jan. 15. 22:54
15/17 anonim válasza:
Csak 1 megoldás van! Készülj a jövőre és ne rágódj a múlton! A múlt hibái megmérgezik a jövő örömeit!! Ez már így alakult , mindegy kinek a hibájából. Alakíts ki egy normális kapcsolatot a sráccal. Biztos megérti majd, hogy sajnos neked nem ő az igazi, de azért a gyereke nevelésében részt vehet! Szóval ne rágódj tovább, hiszen a legcsodálatosabb dolgot éled át most, örülj neki és alakítsd aszerint az életed, ahogy alakultak a dolgok. Alkalmazkodj ehhez a helyzethez és idővel minden megoldódik!
2010. jan. 16. 08:06
16/17 anonim válasza:
Tényleg nem könnyű a helyzeted. Csak azt tudom én is javasolni, amit a többi hozzászóló. Viszont a hormonok tényleg dolgoznak benned, könnyen lehet emiatt ez az óriási stressz, aggodalom és harag! Idővel jobb lesz, koncentrálj a babára. Hisz innentől ő lesz a legeslegfontosabb az életedben, ő lesz a legnagyobb kincsed! Imádni fogod, és ha erre gondolsz, lefogadom, hogy a már nem is a pasin fog járni az eszed.. :) AZ hogy az apukával hogy alakulnak a dolgok, majd elválik. Szerintem is hagyd hogy segítsen. De a baba.. Hisz a te kisbabád lesz! :) Ez mindenképpen klassz, és az is lehet, hogy ha majd meglátod a kisbabát a kezében.. megváltoznak az érzéseid. Tudod, ilyenkor mindent elönt a szeretet. Nem tudsz védekezni ellene, nem tudhatod mit hoz a jövő! :)
(ajánlom a következő filmet: Friends with kids, viszonylag új film 2011 vagy 2012! Nekem nagyon tetszett, és talán segít neked a témában is. :)
2012. aug. 10. 23:06
17/17 anonim válasza:
nagyon regi ez a topic azota mar eldolt a sorsa a kerdezonek. en 21 evesen hazassagban szultem egy gyereket annak remenyeben hogy a ferjem megvaltozik nem fog inni es verni engem. a terhesseg alatt meg rosszabb lett amikor a gyerek hat honapos volt ot is meg akarta verni. megismerkedtem akko az eletem szerelmevel elvaltam es azota is egyutt vagyunk most voltunk 45 eve hazasok. a fiamat viszont sose szerettem annyira mint sok mas anya, foleg amikor kiderult hogy skizofrenias. es foleg azert nem mert sok tulajdonsaga a biologiai apara hasonlitott. szerintem a kerdezo megbanja es rossz dontest hozott de most mar ugyis mindegy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!