Aki sokáig volt náthás, és köhögött terhesség alatt mi lett vele?
Egyszerüen képtelen vagyok meggyógyulni voltam ,ovosnál olyan gyógyszert mondott amit nem is szedhetek helyette Ambrobene tbl alánlott a patikus ,az egész jó!
De hörög a tüdőm érzem ,és köhögök nem annyira már de zavar ,félek hogy baja lesz a babának ,valami szövődmény stb..
lázam nincs és nem is volt,!!Egyéb panaszom sincs!!
Nagyon félek!!
Én is így voltam 35-től a 39.hétig. Próbálkoztam minden természetes megoldással: teák, szopogatós cukorkák, inhalálás, de semmi nem volt jó, végül a doki antibiotikumot írt fel, nem vettem be egyet sem, ki se váltottam. Aztán egyik napról a másikra abba maradt.
A babádnak tuti nem lesz ettől baja. Ami miatt én aggódtam, hogy a szülés után (akár természetes, akár császár), baromi kellemetlen érzés egy tüsszentés is, nemhogy a köhögés! A baba miatt ne izgulj! Sajnálom, de gyógymódot nem tudok javasolni. :(
Vírustól sugárban hánytam két napig a harmadik trimeszterben. Biztonság kedvéért bementem a szülészetre, hogy nézzenek rám, de mondták, hogy amíg a folydékháztartásom nem borul fel, addig ez csak nekem kellemetlen.
A hányást úgy képzeld el, hogy egy nyikkanás nélkül hatalmas mennyiség jött ki, a férjem látótávolságon kívül volt, ő azt hitte egy vödör vizet öntöttem a WC-be. Ezt úgy óránként háromszor ismételtem két napig.
A végén epét hánytam, mert kaját nem volt értelme bevinni.
Azóta már több hónapos a baba, köszöni, kicsattan az egészségtől, pedig a hányásnál a törzsem összes izma olyan durván befeszült, hogy utána napokig izomlázam volt. Még a rekeszizmomban is.
Gyógyszert én se kaptam rá, magától múlt el, a gyomrom miatt pár napot diétáztam utána (fehérjeszegény diéta).
Hát nagyon köszönöm szépen megnyugodtam!!!
de tényleg akkor élem a kis mindennapjaimat boldogan!
Még egyszer köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!