Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki sokáig volt náthás, és...

Aki sokáig volt náthás, és köhögött terhesség alatt mi lett vele?

Figyelt kérdés

Egyszerüen képtelen vagyok meggyógyulni voltam ,ovosnál olyan gyógyszert mondott amit nem is szedhetek helyette Ambrobene tbl alánlott a patikus ,az egész jó!

De hörög a tüdőm érzem ,és köhögök nem annyira már de zavar ,félek hogy baja lesz a babának ,valami szövődmény stb..

lázam nincs és nem is volt,!!Egyéb panaszom sincs!!

Nagyon félek!!

2014. aug. 22. 12:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Ettől semmi baja bem lesz a babának.
2014. aug. 22. 13:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem kell ennyire parázni, sima megfázástól meg köhögéstől semmi baja nem lesz a babának.
2014. aug. 22. 13:12
 3/5 anonim ***** válasza:

Én is így voltam 35-től a 39.hétig. Próbálkoztam minden természetes megoldással: teák, szopogatós cukorkák, inhalálás, de semmi nem volt jó, végül a doki antibiotikumot írt fel, nem vettem be egyet sem, ki se váltottam. Aztán egyik napról a másikra abba maradt.

A babádnak tuti nem lesz ettől baja. Ami miatt én aggódtam, hogy a szülés után (akár természetes, akár császár), baromi kellemetlen érzés egy tüsszentés is, nemhogy a köhögés! A baba miatt ne izgulj! Sajnálom, de gyógymódot nem tudok javasolni. :(

2014. aug. 22. 13:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Vírustól sugárban hánytam két napig a harmadik trimeszterben. Biztonság kedvéért bementem a szülészetre, hogy nézzenek rám, de mondták, hogy amíg a folydékháztartásom nem borul fel, addig ez csak nekem kellemetlen.

A hányást úgy képzeld el, hogy egy nyikkanás nélkül hatalmas mennyiség jött ki, a férjem látótávolságon kívül volt, ő azt hitte egy vödör vizet öntöttem a WC-be. Ezt úgy óránként háromszor ismételtem két napig.

A végén epét hánytam, mert kaját nem volt értelme bevinni.

Azóta már több hónapos a baba, köszöni, kicsattan az egészségtől, pedig a hányásnál a törzsem összes izma olyan durván befeszült, hogy utána napokig izomlázam volt. Még a rekeszizmomban is.

Gyógyszert én se kaptam rá, magától múlt el, a gyomrom miatt pár napot diétáztam utána (fehérjeszegény diéta).

2014. aug. 22. 13:44
 5/5 A kérdező kommentje:

Hát nagyon köszönöm szépen megnyugodtam!!!

de tényleg akkor élem a kis mindennapjaimat boldogan!

Még egyszer köszönöm

2014. aug. 22. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!