S. O. S. Mennyi igaz ebből?
Barátnőm azt mondta, hogy lényegtelen ha valaki menstruál attól lehet valaki terhes. Hisz Az esetek 1-2 %-ánál előfordul a menstruáció és nem veszi észre a terhességet.
A történetem a következő:
Kiszakadt a gumi, és most félek, hogy terhes lehetek mivel nem vettük észre. Szombat óta végig görcsöltem, éreztem hasszurkálást is ( bár mensi alatt szoktam érezni szurkálás félét.) Tegnap előtt volt egy kis barnázás minimális vérrel. Majd Tegnap ismét nagyon minimális vér. Azóta semmi.
Terhes lehetek?
Vélemények?
Nyugtassatok meg kérlek!Barátnőm telebeszélte a fejem..
Most kellene megjönnie?
Csinálj tesztet,az megnyugtat (vagy nem).Mi innen nem tudjuk....
igen sajnos van esélye, hogy terhes lehetsz, szóval legjobb ha holnap veszel egy tesztet... és ahogy az első írta "vagy megnyugszol... vagy nem..."
hány éves vagy?
20 vagyok!
Köszönöm az eddigi válaszokat!
csak ha esetleg terhes és forró fürdőt vesz az nem biztos h. olyan jó ötlet akár baj is lehet belőle..
inkább tesztelj reggel!
mikor szakadt ki? két héttel az eset után már tesztelhetsz, addig meg reménykedj :O
nekem aktus után 5 nappal volt hasszurkálás, ha baj is történt, ennél előbb nem nagyon érezhetsz semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!