Dolgozhatok? Mennyire veszélyes a babának?
Figyelt kérdés
Szobalányként dolgozom (napi 22 szoba, 700nm porszivózás, 15-20km szaladgászás) szabad terhesen dolgozni? Értem ezt arra az időszakra amíg a pozitív teszttől eljutok a nőgyógyászig ami kb 1 hét.2014. aug. 21. 21:10
2/11 A kérdező kommentje:
Mert 80 kilós ágyakat kell 22x elhúzni meg visszatolni...semmi másért! 3 éve csinálom nem a munka fáj, de félek, hogy nem veszélytelen.
2014. aug. 21. 21:28
3/11 anonim válasza:
ha emelgetned kell amatracokat ágyhúzásnál, az nem tesz jót
valamint nem tudsz majd eleget aludni sem (amikor fáradtságot érzel, aludnod kellene, akár napközben is)
valamint ha nem figyelsz a napi több liter folyadékbevitelre (szóval ha hajtanak, tuti nem állsz meg iszogatni..)az is baj
4/11 anonim válasza:
*most nézem 1 hetes távlatról van szó
semmi baj, dolgozhatsz :)
5/11 anonim válasza:
Amíg eljutsz a nőgyógyászhoz, hívd fel és kérdezd meg tőle. Ha ezt nem lehet, akkor arra az egy hétre, amíg beszélni tudsz vele, kérd meg valamelyik munkatársad, hogy segítsen. Bár én nem tudom, hogy ez veszélyes-e, de ha érezném az ágyak húzkodásakor, hogy nem esik jól és pl fáj tőle a hasam, tuti, hogy nem csinálnám.
6/11 anonim válasza:
Egyébként most nem azért, de én is hotelben dolgoztam (bár recepción), de ott a szobalányoknak soha nem kellett az ágyakat húzkodni...vagy az ágyneműkre gondolsz?? Mert nem ugyanaz :)
7/11 anonim válasza:
Bocsi, most látom, hogy az ágyakat kell elhúzni meg visszatolni..na azt minek?? Nálunk ilyet sose csináltak, max évente egyszer.
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszolat nem az ágyneműről, hanem az ágyrol! El kell húzni a faltól hogy hátul és a belső oldalon is feszesre lehessen huzni a lepedőt a maradóba is. Egyedül dolgozunk, mindenkinek sok meloja van nem tud senki pátyolgatni, meg bejelneteni hogy terhes vagy papírok nélkül? Nem ment el az eszem. 1 hétről lenne szó kb, nem hómapokról, csak elő baba és aggódom..talán túlzottan is. 😊
2014. aug. 21. 21:42
9/11 anonim válasza:
Ja bocsi, így már értelek... Persze értem én, nem kell egyből tudniuk, ez egyértelmű. Hát próbáld meg valahogy felhúzkodni, max kicsúszik a vendégek alól, annyi baj legyen :D Bocs, nem tudok értelmesebb választ adni, szerintem nem lesz baj belőle, a lényeg, hogy nagyon ne erőltesd meg magad.
10/11 A kérdező kommentje:
Ne nagyon? 😀 15-20 perc van egy utazóra, 10 egy maradóra egyedül. A rohanás garantált megállás nincs. Ha nem végzek gáz van. Meglátom, ha megy megy ha nem nem kész.
2014. aug. 21. 21:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!