4 hetes terhes vagyok, és nem tudom hogy meddig dolgozhatok? Bővebben lent.
Egy kisboltban dolgozok 9 hónapja ahol nehéz , több mint 20 kilós dobozokat kell emelgetnem. Nem akarom hogy a baba elmenjen vagy bármi baja legyen emiatt.
Kérem , aki hasonló helyzetben volt / van vagy tud segíteni nekem ebbe a témában az írjon.
szia!
Én árufeltöltőként dolgoztam (zöld árú)
zsákos burgonya.....
én meg tudtam h. terhes vagyok és szóltam a dokinak h. mit dolgozom és kiírt állományba
Titkárnő vagyok, ha kellett reggel 7-től este 8-ig, 9-ig bent voltam a melóhelyen. Amint bejelentettem, hogy babát várok, 8 óránál többet nem dolgozhattam, és a munkám egy részét is át kellett adnom másnak. Pár hét múlva megkérdezték, hogy átmennék-e másik munkakörbe, ugyanazért a fizuért, és akkor a helyemre keresnének valakit. Belementem. Most 32 hetes vagyok.
4 hetes vagy, vagyis most teszteltél?
Köszi a válaszokat .
Az mit jelent pontosan hogy állományba vesznek?
Ezalatt jár valami juttatás a munkahelytől vagy az államtól?
Értem. És mennyi ez az összeg ha megkérdezhetem?
Mert én úgy vagyok bejelentve hogy heti 20 órát , tehát havi 80-at dolgozok és a fizum papíron csak 44000 Ft plusz 5000 Erzsébet , de természetesen a valóságban nem ennyit dolgozok ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!