Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4 hetes terhes vagyok, és nem...

4 hetes terhes vagyok, és nem tudom hogy meddig dolgozhatok? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Egy kisboltban dolgozok 9 hónapja ahol nehéz , több mint 20 kilós dobozokat kell emelgetnem. Nem akarom hogy a baba elmenjen vagy bármi baja legyen emiatt.

Kérem , aki hasonló helyzetben volt / van vagy tud segíteni nekem ebbe a témában az írjon.

2014. júl. 23. 20:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Én árufeltöltőként dolgoztam (zöld árú)

zsákos burgonya.....

én meg tudtam h. terhes vagyok és szóltam a dokinak h. mit dolgozom és kiírt állományba

2014. júl. 23. 20:41
 2/7 anonim ***** válasza:

Titkárnő vagyok, ha kellett reggel 7-től este 8-ig, 9-ig bent voltam a melóhelyen. Amint bejelentettem, hogy babát várok, 8 óránál többet nem dolgozhattam, és a munkám egy részét is át kellett adnom másnak. Pár hét múlva megkérdezték, hogy átmennék-e másik munkakörbe, ugyanazért a fizuért, és akkor a helyemre keresnének valakit. Belementem. Most 32 hetes vagyok.

4 hetes vagy, vagyis most teszteltél?

2014. júl. 23. 20:55
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia! Bár,mi még csak gyúrunk a babára ;) de én is hasonló helyzetben vagyok,25 kilós kannákat emelgetek,és többen azt írták,ez nem fogja befolyásolni a megfoganásom,de ha megtudom,kikérem a nődoki véleményét és táppénzre megyek,nem kockáztatok. Gratulálok neked! :)
2014. júl. 24. 06:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Gratulálok!:)Én a helyedben megkérdezném az orvost,ne kockáztass!
2014. júl. 24. 08:27
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat .

Az mit jelent pontosan hogy állományba vesznek?

Ezalatt jár valami juttatás a munkahelytől vagy az államtól?

2014. júl. 24. 11:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Betegállományba mentem és a munkáltató fizetett nem emlékszem meddig utána meg az sztk
2014. júl. 24. 14:50
 7/7 A kérdező kommentje:

Értem. És mennyi ez az összeg ha megkérdezhetem?

Mert én úgy vagyok bejelentve hogy heti 20 órát , tehát havi 80-at dolgozok és a fizum papíron csak 44000 Ft plusz 5000 Erzsébet , de természetesen a valóságban nem ennyit dolgozok ...

2014. júl. 24. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!