Nem nagyon. Én ennyit híztam összesen. 8-10 kilót.
2010. jan. 15. 13:09
2/13 anonim válasza:
Én 11 kilót híztam a 39. hét végére összesen.
2010. jan. 15. 13:13
3/13 anonim válasza:
Én az első 20 hétben híztam 10 kilót, utána a 36.hétig még 4-et, az utolsó 4 hétben egy dekát nem híztam. Szóval szerintem normális. A lényeg, hogy ne nagyon legyen több a végeredmény 15 kilónál.
Én az első harmadban folyamatosan nonstop zabáltam, kb a hűtőt is, mindent felfaltam.
2010. jan. 15. 13:14
4/13 anonim válasza:
Szerintem sok!Nem mondott rá semmit a védőnőd?Én 29 hetes vagyok, és kb 7 kilót híztam eddig, a védőnő javasolt is heti 2 gyüminapot:(Pedig normál súlyú vagyok, tehát nem is lehet azt mondani hogy egy túlsúlyos kismama.Vagy nagyon alacsony súlyról kezdted?
2010. jan. 15. 13:27
5/13 anonim válasza:
olyan striáid lesz édesem, hogy sírva fakadsz, ha meglátod. szerintem érdemes lenne visszavenni a zabálásból...
2010. jan. 15. 13:30
6/13 anonim válasza:
Nem. A normális az lenne, ha egy kilót se híznál ilyen korai terheségben.
Fogyózni tilos, ha terhes vagy, de az életmódváltás megengedett és egészséges, sőt, szükséges is. Tekintsd végig, hogy mit eszel, mennyit eszel, és hagyd el belőle a zsíros ételeket, a tészták java részét, a fehér kenyeret, az édességeket. helyettük sok gyümölcsöt, zöldséget, teljes kiőrlésű kenyeret, fehér húst, halat egyél.
2010. jan. 15. 13:43
7/13 anonim válasza:
Nyugi es is 5 kgot hiztam eddig 11 hetes vagyok 47kgal kezdtem most vagyok 52 kg.ez lesz a 3ik babam es mindig visszamentem 48kg ugy hogy sosa eletemben 1 napot sem fogyokuraztam vagy koplaltam .1so terhessegem alatt 16 kgot a 2iknal 12kg ot hiztam most nem tudom mennyi lesz De meg csak egy szal repedes sincs rajtam sokan elsem akarjak eloszor hinni aki nem ismert hogy mar 2szer szultem es utana mindig marad a 48kg.En pont ma voltam dokinal mondtam neki egesz nap ehes vagyok hiztam mar 5 kgot es nevetett rajta azt mondta viccesen lesz az meg tobb is.te se aggodj.
2010. jan. 15. 13:57
8/13 anonim válasza:
Nagyban függ a testalkatodtól is aki sovány állt többet hízik. Én 18 kg híztam összesen 48-ról indultam és szülés után egy nappal 6 kg plusz maradt, egy darab "csík" nem lett rajtam.A hugom 62-vel kezdte és ő fogyott az elején.Amíg egészségileg rendben vagy addig kár ezen aggódni ,majd szülés után is ráér.
2010. jan. 15. 14:18
9/13 anonim válasza:
én összesen híztam 8 kg-t
9 hetesen nem is látszott, hogy terhes vagyok.
ez nagyon-nagyon sok sajnos
2010. jan. 15. 14:45
10/13 anonim válasza:
De sok ám!Szerintem ne egyél, csak teljes kiörlésű kenyeret, a cukrot pedig hanyagold.Na, és persze sétálj sokat!Én ezeket tettem, és szülés után 3 héttel 2,5 kg plusszom volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!