Meg van a családom átkozva?
Ahányszor terhes valaki a családunkban,meg hal valaki.Én tegnap előtt temettem el az apámat.Annyi mindent halottam már,hogy pl,ha terhesen látunk halottat,akkor meghal a babánk.Vajon létezhet ez?
Több példát is tudok mondani,hogy a halott amilyen nemű volt,a születendő gyermek is olyan nemű lett.Ti hisztek ebben?Vajon meg van átkozva a családom?Hogyan tudnám ezt kideríteni?
Köszi előre is a válaszokat és bocs,hogy ebbe a kategóriába írtam!25 hetes kismama
Részvétem.
ne félj ettől, nyilván véletlen, vagyis, amire az ember koncentrál, azt veszi észre.
Gondolj arra, semmi baja nem lesz a babádnak, erős és egészséges. Az vagy te is. Ezt a gondolatot erősítsd!
egyébként én fordítva hallottam és figyeltem meg. Meghal valaki, születés várható.
Ez csak babona, hogyolyan nemű lesz, amilyen nemű a halott volt. AS baba neme jóval korábban eldől, már a fogantatáskor, és utána már nem változik meg.
Az is babona, mégpdig ősrégi, hogy ha halottat látunk, meghal a babánk. Ugyanolyan babona, mint hogy ne nézzünk terhesen majmot, mert majomra fog hasonlítani. Ugyanaz a kategória.
Hívő keresztény vagyok, szóval hiszek a természetfölöttiben, a csodákban pl, de az átkokban nem. Tényleg furcsa egybeesés, hogy minden terhességre jut egy haláleset, de fordítva is lehet nézni. Életet az életért. Elmegy valaki tőlünk, hogy helyet adjon egy új életnek.
Nálunk is hasonló történik: unokatestvérem első gyermeke majdnem azon a napon született, amikor az édesapja meghalt két évvel azelőtt. Most pedig az én gyermekem készül kb akkor megszületni, amikor 5 évvel ezelőtt meghalt az imádott nagymamám.
Őszinte részvétem az édesapád miatt.
Szia! Részvétem Édesapád miatt!
Azt szokták mondani vulgárisan,hogy egy jön egy megy.....sajnos! Ez a mi családunkban,környezetünkben is mindig így volt sajnos:-( Most vagyok 22 hetes,és már előre rettegek ki fog elmenni...sajnos van rá tippem is:-(
Az,hogy olyan nemű lesz a gyerek...lehet,hogy van benne valami! Én hiszek az ilyesmiben,de nem hinném,hogy ez átok lenne. Sajnos az élet a sors valamiért így alakítja a dolgokat! Egy jön egy megy:-( Ezért ne félj,és ne legyen lelkiismeret furdalásod(nekem volt az első babámnál). Én csak a jó dolgokban vagyok hajlandó hinni babonák terén. Te se gondolj rossz dolgokra!!
Nagyon Boldog Babavárást Kívánok!!!
Részvétem az apukád miatt.
Én is kezdek arra a meglátásra jutni hogy lehet benne valami.én két évvel ezelőtt vártam a kislányom érkezését,16 hetes kismama voltam.felhívtam a nagy nénémet hogy akkor most indulunk ultra hangra jöjjön el velünk.de a lány vette fel a telefont és sírva közölte hogy az anyja infarktust kapott és nem tudják a mentősök újra éleszteni.nagyon megijedtünk de elmentünk az ultra hangra ahol kiderült hogy valószínű beteg a babánk.szörnyű volt ezt meg tudni.teltek a hetek a kivizsgálások a nagynéném életét megmentették de hetekig komába volt.21 hetes voltam mikor mindenre pont került és közölték velőcső záródási rendellenessége van a babának el kell hogy vegyék.teljesen összetörtem.másnap bementem a kórházba és 4 nap alatt lezajlott a babám elvesztése.rá egy két napra a nagynéném jobban lett és nem sokára hazaengedték.most a férjemmel kedden megtudtuk hogy kisbabánk lesz,csütörtökön mentünk a vizsgálatra olyan boldogok voltunk...nem sokkal mielőtt végeztünk jött a telefon hogy a férjem mamája kórházba került.végbél daganat gyanú.szerencsére tegnap éjjel megműtötték és elvileg jól van..remélem most már nem lesz baja a pocaklakónknak.mindenesetre szerintem érdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!