Hogy álljak a családom elé, hogy babát várok? Tervezett gyermek. Valami frappáns dologra gondoltam.19/L
Figyelt kérdés
2011. márc. 9. 18:42
1/9 anonim válasza:
Kérdezd meg apádat, milyen érzés egy nagymamával együtt aludni?
2/9 anonim válasza:
Nekem a nővérem (20) behívott minket a szobába és mondta hogy nagy feladatunk lesz mert nagynénik és nagybácsik leszünk, nem volt meglepi mert mi már akkor tudtuk hogy terhes amikor neki még fogalma sem volt róla.
De ennél valami jobb kéne, nincs ötletem.
3/9 anonim válasza:
Úgy,hogy tegyél alájuk egy-egy széket.
4/9 anonim válasza:
Mi képeslapot készítettünk ezelőtt két és fél évvel. Pont szülinapja volt anyumnak, így nem várt semmi extra meglepetésre :)
Beleírtuk, hogy gratulálunk, nagyszülő leszel, és beleragasztottuk a dupla csíkos tesztünket / ha neked ez idegen, a tesztcsíkot elhagyhatod.
Nos, mi így leptük meg.
Most Mikuláskor a másfél éves kislányunkkal küldtünk oda egy kis csomagot, amiben egy könyv volt arról, hogy kistestvér érkezik a családba. Nem volt kérdés, csak örömkönnyek :)
5/9 anonim válasza:
Eddig mind jó, én is mondok egyett: kis tippegő babacipőt tegyél ki az asztalra, lehetőleg úgy hogy anyukád találja meg (ő vágni fogja egyből).
6/9 anonim válasza:
Mi a dédiket leptük meg nagyon jól. Megkérdeztük, hogy hány dédunokájuk van már, és kapásból rávágták, hogy három. Erre a férjem felkiáltott, hogy akkor jön a negyedik. Azonnal vették a lapot, és csak sírtak. Nagyon örültek neki.
7/9 anonim válasza:
19 évesen már gyereket szeretnél?? hűha...az komoly dolog!
8/9 Adri baba válasza:
Nagyon jókat írtak,sajnos akár hogy is tálaltam volna nem örültek neki,de most IMÁDJÁK az uncsikájukat!:D
9/9 TheAnonymus11. válasza:
mondd azt,hogy 2 jeggyel 3-man mentetek moziba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!