32hetes vagyok. Hányós kérdés?! Bőv. Lent
Figyelt kérdés
A terhességem elején rengeteget rókáztam,le is ment 5 kiló.aztán ez a 20.hét környékén kicsit elviselhetőbb lett,bár még akkor is előfordult egyszer-egyszer.mostanában viszont megint állandóan hányingerem van,lassan nem merek kimozdulni,állandóan öklendezem,a reggeli rókázás pedig mindennapos.normális ez??még a szülőszobán is rókázni fogok???teljesen nyúzott,és fáradt vagyok ettől a nap végére.más is van-volt így??2010. jan. 15. 08:23
1/3 anonim válasza:
Èn az egész terhességem alatt nem voltam rosszul,a szülöszobán még is hhányni kezdtem...Igaz nem sokat,de akkor is.
Szintén 32 hetes vagyok.Rosszul most sem vagyok,remélem hányás sem lesz,szülés közben,de ez is hozzá tartozik.
2/3 anonim válasza:
Az első 3 hónapot én is végighánytam. Most már jobb. Bár ritkán azért előfordul hogy hányingerem van.
Próbál kis kekszet és ropit enni.
33km.
3/3 anonim válasza:
20 hetes koromig hánytam, aztán szerencsére elmúlt, 36 hetes koromig csak kétszer vagy háromszor jött vissza. Akkor azonban volt egy hét, amikor azt hitem, újra a terhesség elején vagyok:( Aztán az is elmúlt, és semmi bajom nem volt a szülés hetéig, akkor hánytam hétfőn és kedden, majd elmúlt, és azóta nem is jött vissza. Sajnos azonban vannak olyanok, akik elejétől a végéig szenvednek ettől, de hátha te nem! Kitartás, hátha neked is elmúlik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!