Mennyire biztos az anyai megérzés a baba nemét illetően? Várok minden tapasztalatot!
Figyelt kérdés
2014. aug. 17. 13:48
21/23 anonim válasza:
eddig egyszer sem jött be. mindkétszer fiúnak éreztem,eddig a második is lánynak tűnik :)
22/23 anonim válasza:
Én az elejétől meg voltam győződve arról, hogy fiú lesz, mindig fiúként képzeltem el. Eléggé meglepődtem mikor múltkor mondták, hogy nagyon kislánynak néz ki.
23/23 anonim válasza:
Nem voltam úgy, hogy kifejezetten vagy lányt vagy fiút szeretnék, úgyhogy előzetesen nem hajlottam semelyik felé sem pusztán azért, mert annak örültem volna jobban, azért drukkoltam volna. Mégis önkéntelenül úgy gondoltam az elejétől a Picire, hogy a kisfiam. Valahogy fel sem merült bennem, hogy lány is lehet, és be is igazolódott a megérzésem :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!