50% esély azért elég nagy főleg ha anya lányt érez apa meg fiút egyiknek biztos igaza is lesz.
2014. aug. 17. 15:49
14/23 anonim válasza:
Elsőre bejött, most másodjára nincs megérzésem, csak vágy, hogy ellentétes nemű legyen.
2014. aug. 17. 15:50
15/23 anonim válasza:
A 16. heti UH-n mondta a doktornő, hogy nem látja még jól, így nem tudja megmondani a nemét, és megkérdezte tőlem, hogy én mit érzek, fiút vagy lányt. Én meg elkerekedett szemmel néztem, hogy tán kellene valamit éreznem???? mert én semmit ilyesmit nem éreztem. És ha már így rákérdezett, azután próbáltam koncentrálni rá, hogy érzem-e hogy fiú vagy lány, de egyik reggel úgy ébredtem, hogy fiú, a másikon meg hogy lány.
A férjem lányt szeretett volna, ezért azt gondolta (nem érezte), hogy épp ezért biztos fiú lesz. De sem ő, sem én nem éreztük meg a nemét. A 22. heti UH-n derült ki, hogy lány.
2014. aug. 17. 16:42
16/23 anonim válasza:
Én a pozitív teszt pillanatában megmondtam, hogy kislány, az is lett :)
2014. aug. 17. 16:42
17/23 anonim válasza:
Egyértelműen azt gondoltam, hogy kisfiú (férjem részéről a családban még sosem született lány generációkig visszamenően), még a hasam alakja is fiús. Mindenki más azt mondta, hogy lány lesz. Háát... Nekik jött be! Kislány! (Álmodni mindkettővel álmodtam, egyszer fiú volt, másszor lány.)
2014. aug. 17. 18:14
18/23 anonim válasza:
En fiúnak ereztem az elejétől kezdve!:))ehhez képest lannyal almodtam ketszer is de tudtam,h fiú..mindig azt hittem,h lanyom lesz de ahogy terhes lettem ereztem,h fiú es azt is akartam..aztan 17 hetesen mondtak,h fiú:)))mondtam a dokimnak tudtam..azt mondta a legtöbb nőnek aki hozzajart bejött a megerzese;))
2014. aug. 17. 18:26
19/23 anonim válasza:
megálmodtam mindkét esetben-bejött
2014. aug. 17. 18:48
20/23 anonim válasza:
Én a terhességem eleje óta biztosra vettem,hogy lányom lesz...mindenki így érezte körülöttem,kivéve a párom,aki folyton mondta,ne éljem bele magam ennyire,mert Ő nem így érzi.
Lányneveken gondolkodtam,lányruhákat nézegettem a boltokba(nem vásároltam), mindenki egyből kislányként beszélt róla...nem tartott sokáig a dolog.. a 12 hetes ultrahangon egyből megmutatta a fütykösét :)
Szóval nekem nem jött be a megérzés,pedig elég erős volt :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!