Megérzés a baba neméről?
biztos voltam benne, hogy fiú, ezért is röhögtem jót magamon, mikor első (úgy 14. hét körüli) nemijelleg kukkolós ultrahangon lánynak mondták. de azért fenntartással kezeltem. köv. vizsgálatnál már mondták, hogy kisfickó, én meg mondtam, hogy tuudtam :)
10 esetből nyolcszor eltaláltam másoknál is a baba nemét.
az apa temperamentuma határozza meg inkább, illetve igazából az összebújás gyakorisága...
azért van a "lókótő" pasiknak lányuk, mert ők szexcentrikusabbak, sokat pajkoskodnak az asszonnyal (meg a rosszabbik fajta máshol is). ahol két lány van pl. ott szenvedélyes pasival állunk szemben, ahol két fiú, ott nyugis, tévénézős, barkácsolgatós az apuka. ahol vegyes a gyerek, ott meg bizony változott a lendület. (pl. első lány, mert jó aktív volt apa anya, második meg fiú, mert gyerek mellett kinek van kedve, ideje mindig .....?) :)
inkább ez ami utalhat arra, hogy...
lehet, hogy inkább a vágyad.
végül is 50% esély megvan a lányra :) :) :)
jó babavárást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!