Akiknek 2 ev probalkozas utan, vagy meg kesöbb jött össze a baba es nem lombikkal: hogyan jött vegül össze?
Bocsi véletlenül elküldtem begejezés nélkül.Szóval màr babàs voltam :))) el se akartuk hinni a pàrommal.Csodàlatos érzés,és mi hoztuk össze természetes ùton :) bocsi az ekezet kihagyasaert mobilrol vagyok.
22 hetes kislànyos kismama
Első 2 év után Clostilbegyttel,abban a hónapban kezdtem diétázni meg sportolni.
Másodikkal hamarabb mentem dokihoz,Closti nem segített,majd elkezdtem diétázni meg tornázni,mértem a hőmet és terhes lettem.Ő 18 hónap alatt sikerült.
Szia!
Nekünk is 2 év után sikerült.
Túl voltunk már minden vizsgálaton, nekem a hormonok tökéletesek voltak. Páromnál van egy kis spermagond, de az nem okozhatta a sikertelenségeket.
Nagyon nem akartam a HSG-t, de muszáj volt, már csak ez várt ránk. Akkor ért a hideg zuhany: mindkét petevezeték elzáródott, dupla adag kontrasztanyagot fecskendeztek be. Az altatás ellenére rettenetesen fájt, mégsem sikerült megnyitni.
Ez volt áprilisban.
Nagyon kétségbeestem, teljesen lemondtam róla, hogy sikerüljön.
Aztán májusban voltunk először a Kaáliba, 27-én. Akkor épp volt egy 16 mm-es tüszőm. Meg is örültem, hogy legalább ez rendben van. :)
Szépen intéztük a papírokat, orvosi vizsgálatokat, mindent, amire még szükség volt.
Aztán jött a júniusi vérzésem ideje, vagyis jött volna, mert nem jelentkezett.
Csináltam egy tesztet, pozitív lett! :) Életem legszebb napja! :)
Valószínű a vizsgálat után mégis megnyílt a petevezeték, és a rákövetkező hónapban sikerült is. :)
Egyébként nyilván nem csináltunk semmi extrát abban a hónapban. Nem hőmérőztem, nem csináltam gyertyaállást, semmi. (nem is lett volna miért, hiszen meddő voltam)
Már 12+5 hetes a kincsem. :)
Jó hosszúra sikeredett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!