Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg kicsi lesz? Aggódnom...

Tényleg kicsi lesz? Aggódnom kell?

Figyelt kérdés
35 hét és 5 naposan voltam uh-on, BPD 85, FL 66, becsült súly 2730 gramm és 3 hét múlva programozott császárral szülök... Többször is megmérte a doki, azt mondta kicsinek látja, mozog azért rendesen? Megijedtem kérdeztem baj van-e, azt mondta nem, csak nem lesz nagy baba... Persze azóta bennem van a félsz... :S
2014. aug. 12. 13:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Esetleg kérdezd meg anyukádat, hogy te mennyivel születtél. Ugyanis én 2800-al (az első válaszoló vagyok), a férjem is alig 3000-el. Október végére várjuk a lányunkat és éppen ezért nem készülök nagy babára (igaz, én kicsi is vagyok, 150 centis, férjem 170). Tudom, nem feltétlenül függ össze, de ha a családodban az a jellemző, hogy inkább 3000 körüli babák születnek (mint a kisfiad is), akkor szerintem nem kell elvárni a pl. 4 kilós újszülöttet.
2014. aug. 12. 13:57
 12/13 anonim ***** válasza:

37 hetesen becsült súly 2700 gramm.3 hét múlva született 4000 grammal.

Szóval ennyit a becslésről.

2014. aug. 12. 15:01
 13/13 anonim ***** válasza:
Nálunk a 37.héten a BPD 84,FL 66.Rá 3 napra megszületett 2880 gr és 47 cm,totál átlagos méretekkel,a szobatársak sem voltak jòval nagyobbak,sõt.Pici volt igen 50-es ruci volt jò,de miért kellene nagyobb,tökéletes,formás kisbabánk van.Egyébként az elsõ hònapban majdnem 1 kg-t hízott,most sem egy òriás bébi,4 hòsan 62es ruhát hord,de 3 hòsan már hasra fordult.Végig 2-3 héttel le volt maradva az uh méretei alapján,de engem a dokim soha sem paráztatott emiatt.Ezen ne parázz!Pihenj sokat és készülj a baba érkezésére!
2014. aug. 13. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!