Ez mi lehet, kell aggódnom? Kicsi csomó a nyakam bal oldalán hátsó részen.
Tegnap hajmosás közben vettem észre teljesen véletlenül, hogy a nyakam bal oldalán (inkább hát felől, nem elölről nézve) kitapintható valami kis kemény csomó szerű valami, és a másik oldalon nincs... eléggé bepánikoltam és megijedtem, orvoshoz menni is félek, ráadásul a lakóhelyemtől messze járok egyetemre és nem tudom mikor fogom tudni háziorvossal megnézetni =( Szerintetek lehet komoly baj? Tudom hogy mindenki azt írná kb. hogy nem szabad elsőre a legcsúnyábbra gondolni, szóval ennek elejét véve igen, tudom hogy nem KÉNE feltétlen egyből a legrosszabbra asszociálni. Csak nagyon fontos lenne tudnom mennyire szabad ezt komolyan vennem :/ Háttérinfóként, évek óta lelki bajokkal küzdök, kőkemény depresszió, régebben kissé hipochonder is voltam miután nagymamám meghalt rákban. Akkor egy 1-2 éves időszakban folyton azt képzeltem meg attól rettegtem hogy én is rákos vagyok... a lényeg, hogy az utóbbi 2 hónapban sikerült először elkezdenem eredményesen gyógyulgatni, és jól érezni magam. Rlgebben volt hogy konkrétan el akartam dobni az életemet, de már nagyon nem így látom, és szeretném kiélvezni az életet most hogy végre megszerettem, tehát fontos lenne tudnom mennyire félhetek hogy most következik-e valami újabb csúnya lépés :/
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!