Van itt egy kisebb csomó a nyakamon, mi lehet?
Figyelt kérdés
Már egy 1-2 éve észre vettem egy ilyen kis csomót itt a nyakamon, nem nő, és nem is fáj. Voltam vele múltkor orvosnál, azt mondta, hogy egy kis nyirokcsomó. Elmentünk vérvételre (nem a csomó miatt, csak csináltattunk egy teljes vérképet), ha valami rossz lenne, akkor a vérkép kimutatta volna? Amúgy 14 éves vagyok, fiú.:D2014. jan. 18. 11:51
1/3 anonim válasza:
Előfordul, ha valakinek van valamilyen fertőzése és megdagad a nyirokcsomó, akkor a fertőzés végeztével a nyirokcsomó úgy marad. Nekem majdnem 1 éve már, hogy sok kicsi nyirokcsomó duzzanatom van. Végigcsináltam egy csomó vizsgálatot, még műtétem is volt belőle, amit szövettanra küldtek, de semmi kórosat nem találtak. Mondták, hogy egy fertőzésből maradt vissza. Néha-néha ultrahang és vérvétel ismétlés szükséges, de egyébként teendő nincs vele. Nem is fáj nekem sem és nem is nőnek.
Lehet neked is pont ilyened van. Ha nőne, vagy fájni kezdene, akkor lenne gond.
2/3 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszod!:)
2014. jan. 18. 12:24
3/3 A kérdező kommentje:
Bocsánat, a nyakamon igaz, de itt a tarkómnál háttúl.:D
2014. jan. 18. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!