Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Van egy csomó a fejem hátulján...

Van egy csomó a fejem hátulján. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
Gondoltam, hogy lehet hogy a nyirokcsomó felduzzadt. Mert egy pár héttel ezelőtt himlős voltam. Akkor felduzzadt a fülemnél egy, meg egy a nyakamon, de a fejem hátulján nem volt semmi. Ezek a nyirokcsomók mostmár visszahúzodtak. Meg mostanában eléggé levertnek érzem magam. Úgymond ''kóválygok'' (ezt a szavat lehet hogy csak itt Bánátban használjuk) szédülök. Lehet hogy agydaganatom van? Habár azt szerintem nem lehet a koponyán keresztül kitapintani. Amikor megnyomom nem fáj, nem érzek semmit. Csak annyi, hogy ott van.

2014. jan. 20. 18:22
 1/1 anonim ***** válasza:
Páromnak a hátán volt, az orvos azt mondta, hogy zsírcsomó, a stressztöl lehet. Viszont ha van hajlamod akkor stressz nélkül is lehet.
2014. jan. 20. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!