Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Lehet ez hererák? 2 pici...

Lehet ez hererák? 2 pici csomó a jobb here hátulján.

Figyelt kérdés
Kb egy hónapja észrevettem egy nagyon pici kb. gombostűnyi , vagy kisebb csomót a jobb heregolyóm hátulján. Elmentem háziorvoshoz vele , hogy mi lehet és azt mondta a doki hogy semmi komoly , normális hogy ott van. Rá kb 2 héttel észrevettem mellette egy másik kicsi csomót. Visszamentem orvoshoz , elmondtam neki hogy van ott még valami , olyan mintha 2 kis göröngy lenne. Meg se nézte már másodszor csak annyit mondott , hogy emiatt nem kell hogy aggódjak mert ez ilyen. Ez a 2 kis nemtudommi amugy néha teljesen lapos néha meg picit kijjebb dudorodik. Azt mondta orvos hogy valószinüleg csak a mellékherém az , vagy egy ér ami szexuális izgalom hatására kidudorodik vagy visszahuzodik. Igazábol van egy olyan érzésem , hogy nem is érzett semmit mert amikor elmentem a rendelésre teljesen visszavolt huzodva , alig lehetett érezni.Ti mit gondoltok? Ez nem lehet hererák?
2010. szept. 20. 16:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Azért, hogy megnyugodj, menj el egy urológia szakrendelésre. A legtöbb helyen beutaló sem kell, csak időpontot kell kérned. Így a háziorvos megkerülésével el tudsz menni a szakrendelésre. Ha tényleg nincsen semmi bajod, akkor a háziorvosod sosem fogja megtudni, hogy a tudta nélkül elmentél az urológiára. Amúgy nem hinném, hogy hererákod van.
2010. szept. 20. 16:21
 2/5 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:
0%

Úgy tűnik, téged az nyugtatna meg igazán, ha azt hallanád, hogy igen, sajnos ez hererák, már nincs is sok esélyed a műtét után sem a túlélésre.

A hipochondria a sokkal gyakoribb, én arra tippelek.

És a negatív gondolatok meg tényleg kártékonyak, ez biztos.

2010. szept. 20. 16:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen bármi lehet, de a mellékherének van ott a helye, elég valószínű, hogy az lesz.
2010. szept. 20. 16:24
 4/5 A kérdező kommentje:
Anyám és mindig aztmondja hogy hipochonder vagyok. Amugy nekem ez a mellékherés dolog csak azért furcsa , mert létezik olyan hogy csak az egyik herémen érzem a mellékherét? a koromat elfelejtettem leirni. egy hét mulva vagyok 16
2010. szept. 20. 16:34
 5/5 anonim ***** válasza:
menj el vele urulógushoz, nézze meg az
2010. szept. 20. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!