Mi a neve annak a Samsung mobilnak, aminek a hátulján virágos minta van, és szemből a jobb felső sarkában ilyen kis kunkori minta van? És mit tudtok róla?
Figyelt kérdés
2011. jan. 15. 15:01
1/9 Panda Péter válasza:
samsung s5230 la'fleur, de szerintem kerülendő mert nagyon nehézkesen kezelhető érintőkijelzője van és a szoftvere sem egy sebességbajnok (ráadásul zárt rendszerű)
2/9 anonim válasza:
biztos, hogy Samsung? Nekem Sony Ericson W595 modellem van, nagyon szeretem, mert szép :), és okos telcsi is. Bár időnként lefagy. erre gondoltál: [link]
3/9 anonim válasza:
Jó kis telefon, csak van aki írigykedik, mint az előttem szóló, hogy nincs ilyenje.
5/9 A kérdező kommentje:
Tuti, hogy samsung, a legelső válaszoló jól írta (=
2011. jan. 15. 15:14
6/9 anonim válasza:
jaj. de szép... nem irigykedtem, csak felvetettem, hogy biztos Samsung volt-e. Miért kell egyből a rosszindulat? a sony ericsonos voltam
7/9 A kérdező kommentje:
Ízlések, és pofonok... Én egyetértek a Sony Ericssonos válaszolóval is, az övé is szép, barátnőmnek is ilyen van. Nem kell egyből a rosszat keresni (=
2011. jan. 15. 16:50
8/9 perettyó válasza:
én mióta az orrom a fejem hordom még nem hallotam hogy valaki egy samu s5230 ra irigykedne :D de tényleg én is azt mondom hogy inkább a sony nál nézd mega virágos mobilok valamelyikét vagy már bármire lehet virágos elő-hátlapot vemmi,csináltatni
9/9 anonim válasza:
Jó kis telefon,keresztanyukámnak olyan van nekem pedig gyanaz a márka csak Hello Kitty-s: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!