Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Éjjel nőtt egy csomó a fejem...

Éjjel nőtt egy csomó a fejem hátulján, forduljak-e orvoshoz vagy várjak pár napot?

Figyelt kérdés
Nem fáj. Nem tudom mi lehet. Elég keménynek tűnik tapintásra (olyan mint valami csont vagy porc csomó nőtt volna oda) és nem tudom megállapítani, hogy elmozdítható-e, ezért megvagyok rémülve. Gondolom a háziorvos is azt mondaná, hogy figyeljem, hogy nő-e vagy húzódik vissza, lehet nem küldene azonnal vizsgálatra. Bár mégis a fejen van, lehet, hogy veszélyes, nem tudom. Kezeljem valahogy, borogatás? Vagy hagyjam békén pár napig és várjak, hogy változik-e? Remélem, hogy nem nagy a baj.
2014. jan. 9. 15:44
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!