Nagyon kell aggódnom? Veszélyes betegsége van a kicsi fiamnak?
Sziasztok!Ma voltunk orvosnál mert tiszta nyügi volt a kisfiam,lázas is volt ,meg alig eszik, nem tud nyelni!
Azt mondta a dokinéni hogy hát bizony ennek a babának igen nagyok a mandulái, bateriális fertőzése van!!
Kérdeztem ez mitől lehet ,azt felelte hogy fogzik és ezáltal fogékonyabbak a bacikra!!
Cedax babyt kaptunk rá meg 2x fél ampulla Calcimuscot kell itatnom a picikémmel!!
1 évesek vagyunk!
Nem korai még hogy ilyen betegségünk van??
Másnak is volt már?
Kérem irjatok tapasztalatokat ezzel a fajta betegséggel kapcsolatban!!
Kérem nyugtassatok meg!!üdv Niki
Most neked is bakteriális fertőzés van a torkodban, vagy csak a kicsinek? Mert ha csak neki akkor jó lenne mellőzni ezt a többesszámot.
Mandulagyulladás előfordulhat már ebben a korban is, bár nem jellemző.
Viszont utal arra, hogy a mandula hajlamos a gyulladásra, tehát az elkövetkezőkben figyelned kell rá, hiszen valószínű minden betegség először a mandulán fog jelentkezni. (Ez olyan mint egy vészszelep)
Tehát oda kell rá nagyon figyelni, hogy ne legyen tüszösmandula belőle.
Nagyon nagyon szépen köszönöm a gyors és hasznos válaszaitokat!!
Nem tudom aki irta azt tudja ,hogy miért kell kötöszködni ,mert igy iram többesszámban sokan irják igy képzeld el!!
Egyébként igen a kisfiam beteg olyan értelmesen leiram!!
Jaj istenem már félek bármit is kérdezni!!!
szép estét
Szia!
Egy éves a lányom,neki már 2x volt.Ő is kapott Cedaxot,csak nem bírta,de ugyanígy voltunk mi is,ne aggódj,semmi baj,ez fogzásnál előfordul.Gyakori.
Nagyon nagyon köszönöm mindenkinek a nyugtató szavakat!!!
Tudom kicsit túl parás vok ,de nem tehetek róla!
Első babucom ,ő a mindenem!!!
még 1x nagyon hálás vok mindenki válaszáért!!
Tehát ezek szerint nem számít betegesnek a kisfiam!!???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!