Avent bimbóvédő krémet használta valaki a terhesség utolsó szakaszában?
Figyelt kérdés
Ajánlás szerint érdemes már terhesen elkezdeni a használatát és így felkészíthetjük a mellbimbót a szoptatásra. Valakinek van vele tapasztalata, tényleg érdemes már terhesen kenegetni a mellbimbót? Kislányommal nagyon megkínlódtam a szoptatást, sokáig sebes volt a mellem meg vérzett, nagyon nehezen gyógyult. Most várom a kisfiamat... Nem tudom érdemes lenne már most kenegetni vagy nincs értelme.2014. aug. 10. 22:20
1/3 anonim válasza:
a Dm-es mamaglück bimbővédő kenőcs is jó, és negyed annyiba se kerül. Én tervezem majd kenegetni már a 9. hónapban.
2/3 A kérdező kommentje:
Olyat akartam venni én is, de kaptam a sógornőmtől aventet. Megmaradt neki és így gondoltam nem veszek másikat. :-) Neki bevált nagyon. bár Ő előtte nem kenegette.
2014. aug. 10. 22:25
3/3 anonim válasza:
Szerintem keress inkább egy szoptatási tanácsadót.
Ha helys technikával szopik a babád, akkor nem lesz sebes a bimbód.
Egyébként meg a legjobb, ha hagyod rászáradni a nyállal kevert anyatejet szopik után, ez minden krémnél többet ér, és még ingyen is van. :)
Főleg ha már szoptattál, érdemes lehet még terhesen felhívnod valakit, vagy ha van a közeledben csoport akkor ellátogatni oda és feltenni a kérdéseidet.
Jó lehet átbeszélni, hogy mi az ami nem ment jól elsőre, és amit most máshogy lehetne csinálni.
Persze mindezt csak akkor, ha fontos Neked, hogy minél tovább szoptass...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!