Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Avent bimbóvédő krémet használ...

Avent bimbóvédő krémet használta valaki a terhesség utolsó szakaszában?

Figyelt kérdés
Ajánlás szerint érdemes már terhesen elkezdeni a használatát és így felkészíthetjük a mellbimbót a szoptatásra. Valakinek van vele tapasztalata, tényleg érdemes már terhesen kenegetni a mellbimbót? Kislányommal nagyon megkínlódtam a szoptatást, sokáig sebes volt a mellem meg vérzett, nagyon nehezen gyógyult. Most várom a kisfiamat... Nem tudom érdemes lenne már most kenegetni vagy nincs értelme.
2014. aug. 10. 22:20
 1/3 anonim ***** válasza:
a Dm-es mamaglück bimbővédő kenőcs is jó, és negyed annyiba se kerül. Én tervezem majd kenegetni már a 9. hónapban.
2014. aug. 10. 22:22
 2/3 A kérdező kommentje:
Olyat akartam venni én is, de kaptam a sógornőmtől aventet. Megmaradt neki és így gondoltam nem veszek másikat. :-) Neki bevált nagyon. bár Ő előtte nem kenegette.
2014. aug. 10. 22:25
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem keress inkább egy szoptatási tanácsadót.

Ha helys technikával szopik a babád, akkor nem lesz sebes a bimbód.

Egyébként meg a legjobb, ha hagyod rászáradni a nyállal kevert anyatejet szopik után, ez minden krémnél többet ér, és még ingyen is van. :)

Főleg ha már szoptattál, érdemes lehet még terhesen felhívnod valakit, vagy ha van a közeledben csoport akkor ellátogatni oda és feltenni a kérdéseidet.

Jó lehet átbeszélni, hogy mi az ami nem ment jól elsőre, és amit most máshogy lehetne csinálni.

Persze mindezt csak akkor, ha fontos Neked, hogy minél tovább szoptass...

2014. aug. 23. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!