Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnap véreztem halvány...

Tegnap véreztem halvány rózsaszínes volt, ma barnázok, mintha tisztulna, volt valaki így akinek megmaradt a babája?

Figyelt kérdés
Voltam ügyeleten megvizsgált az ügyeletes, de nem írt progit annyit mondott h teljesen zárva vagyok hétfön uh. A saját dokim ma azt mondta hogy rutascorbin és holnap nála találkozunk. Holnap leszek 6hetes és holnapra van időpontom ugye nem lesz még keső?

2014. aug. 10. 13:00
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Volt. Én most vagyok 8 hetes, szinte folyamatosan barnázok az 5. hét óta, sőt már volt alvadt vér és pirosas vérzésem is de hálistennek a baba megvan, már a szívdobogását is láttuk. Én szedek utrot de mellette is barnázok.
2014. aug. 10. 13:23
 2/16 anonim ***** válasza:

Jelen!

4 hetesen kezdődött rózsaszínes folyással,ez átment barnába majd piros vérzésbe és lett egy 20x16mm-es hematóma a petezsák mellett.31 napig volt barnázás,vérzés felváltva hol erősebben hol gyengébben.A baba mégis velünk maradt :) Hematóma felszívódott és a 10. hetet tapossuk.Igaz 1 hónapig ágyhoz voltam kötve,de megéte!Remélem már semmi gond nem lesz.Progi pótlást nem kaptam csak vérzéscsillapítót (Dicynone) 1 hétig 3x2,majd 1 hétig 3x1.

2014. aug. 10. 13:31
 3/16 anonim ***** válasza:
5. hét körül véreztem, pozitív teszt után, ezért mentem el először orvoshoz. Alapból később terveztem. Aztán később is többször volt ilyen probléma. Az egész terhesség alatt megszámolni sem tudom hányszor. A baba megmaradt, köszöni jól van. Annyira jól érzi magát odabent, hogy bár úgy indultunk, hogy valahogy érjük el az élve születés határát, most 40+2 hetes és nem akar kijönni. Szurkolok, hogy ne legyen gond.
2014. aug. 10. 14:00
 4/16 anonim ***** válasza:
Szinten! Sot, rengeteget vereztem az elso trimeszterben. Meg a masodikban is elofordult. Nyugodj meg es bizz a picidben! Ja, es a rutascorbin jo!
2014. aug. 10. 14:51
 5/16 anonim ***** válasza:
5. Héttől egy hónapig véreztem, hol így, hol úgy. Azt hittem csak mert abbahagytam a gyógyszert.. köv hónapban pozi lett a tesztem, de mikor orvoshoz mentem nem egy 9 hetes magzatot láttunk, hanem két 15 hetest. Azóta már bőszen rugdosnak...
2014. aug. 10. 15:00
 6/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Holnap hétre megyek a dokimhoz uh-ra! Remélem mindent rendben talál majd! Gratulálok nektek!!! :-)
2014. aug. 10. 18:54
 7/16 anonim ***** válasza:

19.hétig volt halvány rózsaszínes folyás féle vagy én nem is tudom. Sokszor csak a wc papiron látszott piros pötty. No engem megvizsgáltak de mindent rendben találtak. Magnéziumot itattak velem meg egésznap csak feküdtem csak wc-re mentem el. 19. hét után minden elmúlt. Az eredméyneim is ezek mellett tökéletesek lettek.

32hkm

2014. aug. 10. 23:42
 8/16 anonim ***** válasza:
mi volt az orvosnál?
2014. aug. 11. 08:04
 9/16 A kérdező kommentje:
Este 7-re megyek...magánrendelésre! De mindenképp megírom majd!!!!
2014. aug. 11. 08:32
 10/16 anonim ***** válasza:
4-es vagyok. Velem is "kifektettek" az elso trimesztert. 8hetig csak mosdo, tusolo, orvos miatt keltem fel. Ma mar ugy gondolom, h ez felesleges volt. Sot, a masodik ttimesztertol ujra dolgoztam es zumbaztam is. Nyugi, minden rendben lesz!
2014. aug. 11. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!