Tegnap,9hetesen voltam dokinál, aki meg is vizsgált. Azóta néha néha van egy kis halvány barnás-rózsaszínes folyásom. Ez előfordulhat vizsgálat után?
Figyelt kérdés
2013. okt. 17. 10:47
2/11 anonim válasza:
Igen de èn visszamennèk nèzzen meg mièrt van. Szinte biztos hogy a vizsgàlattól de làsson az a tuti
3/11 anonim válasza:
Ameddig nem piros a vér, addig nincs gond, nem kell megint visszamenned a barnás folyás miatt. a doki nem mondta hogy ez előfordulhat a vizsgálat után? Nekem minden alkalommal elmondta.
4/11 anonim válasza:
Menj vissza! En is vizsgalat utran barnaztam... Aztan ra 6 napra megint...Tegnap kiis derult,hogy hematomam van,kaptam ra duphastont.
5/11 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen. Nagyon sok nőnek vérzékeny a méhszája az elején, szerintem nem kell aggódnod.
6/11 A kérdező kommentje:
Csak 24re kaptam időpontot UH-ra,de arra mindenképp mennem kellett volna.
2013. okt. 17. 11:52
7/11 anonim válasza:
Köszönöm a lepontozàst... 2. Voltam... nagyon rosszat írhattam. :( most szôltam hozzà utoljàra.
8/11 anonim válasza:
Ha nem mulik, akkor par nap mulva menj vissza. 4 es voltam. Artani nem art,inkabb nezzen meg foloslegesen!!! :)
9/11 A kérdező kommentje:
Kedves 2.!
Én mindenkinek zöldet nyomtam.
Köszönöm a válaszokat!
2013. okt. 17. 14:20
10/11 anonim válasza:
2-ES VAGYOK. mi újsàg veletek azóta? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!