Ha nagyon halvány kapuchino színű folt volt a bugyimon az ugye pecsérelő vérzes?
voltam az ügyeleten, lènyegèben elküldtek hogy nem làt semmit, pedig faj a derekam es a hasm is.
Holnap ,egyekbaz orvoshoz 6 heres lennèk, de ez màr veszett ügy igaz?
nem veszett ügy, ne add fel ilyen könnyen! Nekem is volt, ma már 5 éves a veszett ügy. :-)
ez azért más, mintha ömlene belőled az élénkpiros vér...
holnap doki, uh, de ez még korántsem veszett ügy!
"Nemnagyon van okod aggódni amíg nem látsz piros vért"
Ez nem igaz. Nekem enyhe barnázás volt, csak a papíron látszódott, mégis elhalt a terehesség. Nem volt sem vérzés, sem görcs. Nem indult meg a vetélés, de baba nem volt már, ezt hívják missed ab-nak (megkésett vetélés) - műteni kellett.
Nem riogatásból írom, remélem, a kérdezőnek nem lesz semmi baja, hanem azért, mert én is elhittem az internetnek, hogy óóóó, amíg nem ömlik a vér, nincs baj, és borzasztó volt szembesülni vele, hogy a neten egy csomó baromságot összeírnak, aminek a fele nem igaz.
Kérdező, próbálj feküdni, csak pisilni kelj fel, és ha még nem szedtél magnéziumot, akkor vegyél be Magne B6-ot. Nekem is ezt adták, mondjuk nem segített.
Majd írd meg, mit mondtak holnap.
Hatos válaszolónak:
világos, előfordul ilyen is, együtt tudok érezni. Nekem is volt vérzésem, piros is, sok is, kevés is-mikor hogy, meg néha barnás is. Soha nem tudtuk meg, hogy a vérzés honnan jön. De ha minden anyukát rögtön befektetnének kórházba, aki világosbarna foltot lát...Befektetni világosbarna foltnál nem fognak senkit. Még pirosnál sem, ha egyszeri alkalom volt, lehet, hogy gyógyszert (hormonpótlást) sem adnak rá. Az is lehet, hogy nem is a méhből jött a vérzés. Esetleg méhszájseb is okozhatja, lehet, hogy nem is tud róla a kismama, de van. Az orvosok nem riogatnak rögtön mindenkit, pedig többségünk rendelkezik vele. A vetélés majdnem minden esetben látható nyomot hagy maga után, szóval egy barna folt miatt én nem vetnék rögtön keresztet a dologra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!