Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 34 hetesen csak 32hetes a pici?

34 hetesen csak 32hetes a pici?

Figyelt kérdés
Voltam nőgyógyásznál elvileg a 34hetet betőltőttem,de ott kiderült,hogy csak 32hetesnek fele meg a mérete.Utolsó menstruációm dec.08-án volt.Párommal csak dec.21-én voltunk együtt,igy a fogantatás akkor volt+-2nap.A 12heti uh rendben volt a 18hetin már 1héttel kisebbnek mérték,most meg 2-vel.Harmadik baba,de most megijedtem.Mitól lehet az eltérés?Volt már igy más?
2014. aug. 6. 16:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
39 hétre született. Időben nem volt koraszülött, de hát alacsony súllyal született, ezért 2 napig koraszülött intenzíven figyelték meg. De nem találtak semmi problémát, és végül időben kijöhettünk a kórházból. Nálunk a genetika is közre játszik, mert mi felnőttként sem vagyunk nagy darabok, na meg születésünkkor sem voltunk azok, én épp csak megütöttem a bűvös 2,5 kg-ot, a férjem még ennyi se volt (pedig nem volt koraszülött ő sem). De Nálad érdekesebb a dolog, ha a többi gyermeked meg kifejezetten nagyobb súllyal született. De az azért bíztató, hogy különösebben nem láttak gondot a babádnál.
2014. aug. 6. 20:51
 12/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Sógornőmnek a 18. héttől kezdve 1-2 héttel kisebbnek mondták. Amikor rákérdezett a vége felé azt mondta az orvos, hogy ha végig hordja akkor se számoljon rá, hogy 3 kg-nál nagyobb lesz. (a nagyobb lánya 2800 g volt, a fia 3600g) Na 2 nappal előbb szült a kiírásnál, és 3300 grammos egészséges kislánya lett. Úgyhogy szerintem egyáltalán nem volt kicsi. Nem lehet 100%ban hinni az uh-nak sem. :) Nyugi nem lesz semmi gond.

Nekem a 32. héten 2 héttel nagyobbnak mondta a doki az uh szerint, és meg ezért félek kicsit... Nehogy túl nagy legyen. :) :)

35hkm

2014. aug. 7. 09:25
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.Kicsit Megnyugodtam.:)

15-én megyek újra dokihoz majd kiderül mi van,talán.

2014. aug. 7. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!