Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen be lehet feküdni...

Terhesen be lehet feküdni pszichiátriai osztályon való kivizsgálásra önkéntesen?

Figyelt kérdés

2014. aug. 6. 11:36
1 2 3 4
 31/32 anonim válasza:

Sajnálom a helyzetedet, ismerős. A pszichológus talán tud tanácsot adni, de jól írták előttem, amíg ott laktok, addig nem fog javulni a helyzeted. Hiába fogod tudni kezelni a helyzeteket, ha mindig lesz helyzet, amit kezelni kell. Ha jól értettem, az ő tartozásuk miatt lett kikapcsolva ott minden, ezzel esetleg legalább be lehetne fogni a szájukat, hogy miattuk tartotok itt.

Amúgy be voltak oda jelentve a gyerekek? Úgy tudom, nem kapcsolhatnak ki semmit, míg 14 éven aluli lakik a lakásban, bár ebben előfordulhat, hogy tévedek. Ezzel lehetne esetleg valamit kezdeni.

Próbáld egyébként nem felvenni a dolgokat, tudom, hogy nehéz, de egyszerűen tegyél a véleményükre. Mélyen, magaddal is "rendezd le", hogy nem olyan fontos emberek ők neked, hogy számítson a szemétkedésük. Minden probléma akkora, amekkorának megéled, próbáld magadban magasabbra helyezni a mércét azzal kapcsolatban, hogy mit veszel fel, mit veszel problémának, és mit nem. Ez nem csak most segít, hanem később is fog. Válogasd ki azokat az embereket, akik számítanak, és velük törődj. Terhesen még érzékenyebb az ember, úgyhogy még nehezebb lesz, de minden apró eredménytől legyél egyre büszkébb magadra! :) Szeptember-októbert írtál, hogy addigra rendeződik, az már nemsokára itt van, kitartás!:)

2014. aug. 29. 17:03
 32/32 anonim ***** válasza:
mi törtétn azota?
2021. aug. 16. 10:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!