Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen be lehet feküdni...

Terhesen be lehet feküdni pszichiátriai osztályon való kivizsgálásra önkéntesen?

Figyelt kérdés

2014. aug. 6. 11:36
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

szerintem pszichológus első körben, körzetidtől tudsz érdeklődni, nem nagyon szokott tovább tartani 1-2 óránál.

de az igazi javulás tényleg csak akkor fog mutatkozni, ha sikerül lakást találnotok.

2014. aug. 6. 12:42
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Semmi olyan problémád nincs, ami pszichiátriai kezelést igényelne. El kellene koltozni es kesz. Erre meg harmadik gyereket bevállalni ritka nagy baromsag volt.
2014. aug. 6. 13:26
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Én csak komolyan azt nem értem,hogy ilyen élethelyzetre miért vállaltatok még 3. gyereket is!!??Mikor volt már kettő, 3 éven aluli...
2014. aug. 6. 14:21
 24/32 anonim ***** válasza:
21-es valaszolo jol irta. Haziorvostol tudsz segitseget kerni. Valoszinuleg pszichiater kikerdez, es eldonti, hogy pszichiatriai vagy pszichologusi segitsegre van szukseged. Haziorvosnal jelezheted azt is, hogy ha lehetseges, ingyenes ellatasban szeretnel reszesulni anyagi okokbol. Kismamakat kiemelten kezelik, varolistan elobbre kerulhetsz. Van olyan, hogy heti rendszeresseggel ambulansan latnak el, befekves nelkul.
2014. aug. 6. 14:45
 25/32 A kérdező kommentje:
3. már úton volt , mikor kiderült a számlatartozásuk...mondom , addig míg nem közvetlen velük laktunk jó volt , mert fizettünk ott valamennyi albérleti díjat és nyugodt szívvel mondhattuk , h. ne szóljanak bele...mióta idekényszerültünk hozzájuk teljes mértékben azóta van ez a probléma , meg megy a duma , h. ezért nagyon hálásak lehetünk meg stb...csicskáztatások...és félek ha visszamegyünk is ez lesz...pedig csak akkor tudnánk félretenni saját lakásra , ha odamennénk vissza , ingyen lakni...mármint , h. csak rezsit kell fizetni...
2014. aug. 6. 15:02
 26/32 A kérdező kommentje:
De amúgy ugye nem elsőként gyógyszeres kezelést ajánlanak?Mert , akkor viszont nem látom értelmét , h. pszichológushoz forduljak...ha csak felírnak valami bogyót aztán annyi...
2014. aug. 6. 15:04
 27/32 anonim ***** válasza:

Azért jó, ha tudod, hogy a receptre felírt Frontin avagy Xanax netán Rivotril gyakorlatilag szín ugyanaz, mintha receptre kapnál napi két felest. Azt is jobbnak látod gyerekek mellett, mint a pszichoterápiát? Terhesen amúgy ilyen jellegű SSRI készítményeket nem fognak neked felírni, ugyanis a magzat számára is addiktív, azaz frissen elkezdeni várandósság alatt szigorún kontraindikált. Ha muszáj, és már a terhesség előtt is szedte valaki, akkor éppen belefér, de akkor sem jó, és nagyon nagy követést igényel.

Pszichoterápia - ez a megoldás. És de. A pszichiátrián először a gyógyszert írják majd fel, amivel semmire nem fogsz menni, ezek ugyanis nem oldják meg a gondjaidat, azaz a problémáid gyökere marad. A te bajod, hogy nincsenek problémamegoldó sémáid, ezeket kellene megtanulnod. Valamint azt is jobb, ha tudod, hogy az, hogy a pszichiáter gyógyszerrel kezd a dilettantizmus, és nem pedig a szakértelem megjelenési formája. Az SSRI egyébként simán csak beállít majd téged egy nullpontra, azaz sem jobb, sem rosszabb nem lesz az állapotod.

2014. aug. 6. 15:12
 28/32 anonim ***** válasza:
Hamarabb küldtem el,a többit meg kitöröltem, szóval mindegy, de a lényeg, hogy én a helyedben sem SSRI-t, sem Xanax/Frontin típusú gyógyszert nem szednék be. Nem fog megoldani semmit a világon.
2014. aug. 6. 15:18
 29/32 A kérdező kommentje:
Már utána olvasgattam a dolgoknak amúgy...és pszichológushoz kellene szerintem menni , sem befeküdni sem gyógyszert nem szeretnék szedni , mert tisztában vagyok vele , h. nem ez a helyes megoldás...abban reménykedek , h. egy pszichodoki tudja tanácsokat adni , h. hogyan kezeljem ezt a helyzetet míg ki nem mászunk belőle teljesen...de van olyan ismerősöm , aki hitel miatt zuhant magába és neki egyből gyógyszereket írtak fel..azt nem tudom , h. téll. szüksége van-e rá , mert nem igazán látni rajta , h. zizi lenne vagy valami...elsősorban ezért gondoltam , a befekvéses kivizsgálást , mert én magamnak nem tudom felmérni , h. gyógyós vagyok-e vagy sem...mármint , h. ez kezd depresszió lenni..(a sírás rámtörések) vagy normális dolog ez másnál is hasonló stresszes helyzetben...illetve a kedvtelenség , lehangoltság 1-1 szívatás után az apósomék részéről...illetve a túlzott ingerültség a jelenlétükben...:S
2014. aug. 6. 15:29
 30/32 anonim ***** válasza:
Kismamanak nem fognak pszichiatriai gyogyszert felirni. Ha megis, egyeztess a nogyogyasszal, mielott barmit beszednel.
2014. aug. 6. 15:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!