Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki találta ki és miért, hogy...

Ki találta ki és miért, hogy csak bal oldalt lehet feküdni?

Figyelt kérdés
Szerintem elég nagy baromság. Én mindig csak hason aludtam, még terhesen is a 20. hétig, utána már nekem is kényelmetlen volt, meg addig mocorog mostanába ameddig háton nem fekszek. Ha oldalasan vagyok akkor meg teljesen kinyomja magát, már szakad szét a hasam, addig csinálja amíg hanyatt nem fordulok. Mostanába meg mindenhol azt olvasom, hogy nem szabad háton feküdni, mert nem kap oxigént meg ilyen badarságok. Most miért nem lehet úgy feküdni, ahogy kényelmes a kismamának? Minek kell ebbe is beleszólni mint ahogy mindenbe,hogy pl.: mit lehet enni....hát azt egyen mindenki amire van pénze
2014. jún. 7. 22:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Orvosok talàltak ki. Jobb a vérkeringés ìgy.

Persze szerintem nem szent íràs, csak ajànlott. Nekem sem megy ez mindig így, de több helyen is olvastam, hallottam màr.

2014. jún. 7. 22:50
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ja és háton azért sem túl jó, mert a méh teljes súlya a gerincet terheli.

Sokan rosszul is lesznek, ha úgy fekszenek. Emberfüggő!

2014. jún. 7. 22:51
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

van valami főér a méh mögött, amit ha háton fekszel, folyamatosan nyom a méh súlya, és emiatt jut kevesebb oxigén és tápanyag a babához.

Ez így van, de valóban nem szentírás. Én próbáltam rá figyelni, és korábban nem is szerettem háton aludni, de a második lányomnál állandóan úgy ébredtem, hogy a hátamon vagyok, szerintem ő irányított úgy. :)

2014. jún. 7. 23:05
 4/4 anonim ***** válasza:
42%

Orvosok találták ki

Én terhesen háton még sokszor az ultrahangot is alug bírtam ki. Volt hogy szólnom kellett hogy nem kapok levegőt. Oldalt fekve fejezték be az uh-t.

2014. jún. 7. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!