A 20. het körül milyen problémeák lehetnek maiért néhány napra vagy tovább be kell feküdni kórházba?
Figyelt kérdés
2014. jan. 20. 16:17
1/7 anonim válasza:
hát sokminden lehet és ez nem héthez kötött. lehet fertözés az oka vagy nyiló méhszáj stb.
2/7 A kérdező kommentje:
Nyiló méhszájjal meddig kell bent maradni? vagy egy fertőzéssel?
2014. jan. 20. 16:23
3/7 anonim válasza:
Lehet még magas vérnyomás is a gond.
4/7 anonim válasza:
minden eset egyedi nem lehet tudni. Miért kérdezed?
5/7 A kérdező kommentje:
Egyik ismerosom a 20. hétben van és kiiírta,hogy most 1 hétig kórházba lesz a babával. De nem szertnék alkalmatlankodni és tőle megkérdezni.
2014. jan. 20. 17:06
6/7 anonim válasza:
Nyíló méhszájjal nem 1 hétre fektetnék be, akkor maradna szerintem maradna a 36. hétig. Legalábbis ahol én voltam kórházban ott így volt. Utána azért mehet haza, mert akkor nem baj már, ha beindul a szülés. Én magas vérnyomással voltam bent, nekem nem mondtak időt (végig maradtam, igaz már csak 2 hetem volt). Vérzés miatt is lehet (bár akkor nem hiszem, hogy tudná, hogy 1 hétig fog tartani, hacsak nem megfigyelés, mert nagyon lelkiismeretes az orvos, de pl. 20. hét körül a vércukra miatt lehet bent, ha azt be kell állítani, akkor be kell feküdni pár napra (lehet egy hét is), ha tartja a diétát semmi gond nincsen.
7/7 anonim válasza:
Nekem nagyon magas volt a vérnyomásom,6 napra feküdtem be,annyi idő alatt állították be a gyógyszereket. De lehet pl magas cukor is,akkor is kb ennyi idő,amíg ráállítanak az inzulinra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!