Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen be lehet feküdni...

Terhesen be lehet feküdni pszichiátriai osztályon való kivizsgálásra önkéntesen?

Figyelt kérdés

2014. aug. 6. 11:36
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Háth vérszerinti anyósra tudnám bízni max.Mert igazság szerint apósomnál meg a nyomorék feleségének a vidéki lakásában lakunk.Rá se bíznám nagyon , mert gerincsérült , de sokat gondolkozok rajta , h. a párom és az édesanyja el tudnának lenni a gyerekkel egy pár napig ...hátha ott tudnának valami megoldást arra , h. hogyan kellene kezelnem ezt a szituációt...(Párom édesanyjához sem tudunk menni amúgy , mert ő is egy kis lyukban van albérletben...:()
2014. aug. 6. 12:11
 12/32 A kérdező kommentje:
De amúgy most olvastam , h. inkább pszichológushoz kellene fordulnom...de ugye hogy menjek , ha nincs aki vigyáz a gyerekekre...szerintetek az hülyeség , ha vérszerinti nagyira meg egy babysiterre hagynám őket arra a pár órára?Nagyon kegyetlenség?
2014. aug. 6. 12:13
 13/32 anonim ***** válasza:
Az lenne a szemét dolog, amit leírtál korábban, hogy addig feküdnél be, amíg nem juttok lakáshoz. Most nem arról van szó első körben, hogy kire bízod, hanem önös érdekből úgy gondolod, hogy befekszel az idegosztályra, hiába vannak jó helyen, és megértem, hogy nyugtot akarsz, de ez nem egy kényszerhelyzet, és hiányoznál a gyerekeidnek, jobb esetben vagy fordítva..
2014. aug. 6. 12:17
 14/32 anonim ***** válasza:

Ajánlom a SOTE pszichoterápiás osztályát (Bp. VIII. Balassa u. 6 B. fszt.), 4 hetes, bentfekvős pszichoterápiás kurzusokat indítanak. Fel kell őket hívni, és kérni egy első interjús időpontot, amikor is előjegyzésbe vesznek a 4 hetes bentfekvésre. Általában 1-2 hónap a várakozási idő, nem írtad, hogy hány hónapos terhes vagy, de ha mondjuk még csak félidős, akkor szerintem belefér (1-2 hónapos várólista + 1 hónap kezelés). Ott bent ki tudod magad pihenni 4 hét alatt, és a problémáiddal is foglalkoznak.:)

Persze, ha van kire hagyni a gyerekeket 4 hétre...

2014. aug. 6. 12:20
 15/32 A kérdező kommentje:
Ezt te hol olvastad , hogy addig feküdnék be? Jesszusom dehogy , én max 1 hétre feküdnék be , h. kiderítsék , kell-e nekem valami gyógyszeres kezelés , vagy elég csak átbeszélnem egy pszichológussal , h. hogyan kezeljem ezeket a dolgokat , h. nyugodt és boldog maradhassak...1 hétnél tovább semmiféle képpen nem a maradnék , hát úristen hol hagynám ezekre a gyerekeimet...hogy éhen haljanak meg a saját pisijükben kakijukban legyenek koszosan...háth azt azért nem...annyira még nem vagyok agyilag beteg...Én a lakáshoz jutásig azt értettem , h. addig kellesz-e ezt tűrnöm , ha folytatják...mármint , h. nincs-e erre valami megoldás...
2014. aug. 6. 12:21
 16/32 A kérdező kommentje:
Amúgy nekem nem főként az lenne a megfelelő , h. befeküdhessek , hanem , h. valaki aki ért a depreszzió és a konfliktus kezeléshez , adjon valami megoldást , h. tudjam kezelni a helyzetet...Nekem a legideálisabb az lenne , ha lenne olyan pszichológus akihez el lehet menni gyerekekkel..., mert akkor legalább aggódnom nem kellene miattuk...mondjuk egy ilyen heti 1-2 x átbeszélhetném vele a dolgokat és ő tanácsot adna , hogy esetleg hogyan viselkedjek apósékkal , h. ne bolonduljak meg...
2014. aug. 6. 12:24
 17/32 anonim ***** válasza:
Megoldás az lenne ha eltudnátok onnan költözni egy albérletbe. Semmi esély nincs rá? Annyira nehéz anyagi körülmények között vagytok? Ráadásul a babát is higiénikus, rendezett otthonba kellene hazavinni. Jó lenne, ha egy kisebb albérletet kitudnátok venni.
2014. aug. 6. 12:28
 18/32 anonim ***** válasza:

Te írtad:

A kérdező kommentje:

Jajj elnézést terhesen be nem vennék semmiféle gyógyszert... a továbbiakban gondoltam , amíg nem tudnánk saját lakáshoz jutni...

2014. aug. 6. 12:34
 19/32 A kérdező kommentje:
Nézegettünk albérletet , egy másfél szobás ami nem putris kerületben van 50.60.70 ezer...arra még plussz a rezsi kb 40-50...Párom fizetése kb 150.000 , plussz gyerekek után kapunk 73-at majd..A gyerekek alapdolgai.: pelenka , popsitörlő , tápszer stb. kb 50-60.000 ebbe még nincs semmi ruházkodás...:/ szóval marad kb. 60.000 kajára...és semmit nem tudunk félretenni saját lakásra...másrészt ugye általában 1 éves szerződést kell aláírni...illetve a nem felszerelt albérletetk kerülnek ennyibe...amiben nincs ágy , szekrény stb. csak mert nekünk hűtőn , mikron , mosógépen és a gyerekágyakon kívül nem igazán van bútorunk , mert mikor beköltöztünk apósék lakásába megkaptuk az övékét használatba ami ott van..., de azokat nem vihetjük el.
2014. aug. 6. 12:37
 20/32 A kérdező kommentje:
Igen , hogy ha megállapítanák , hogy kellene hangulatjavítót , vagy nyugtatót szednem , akkor csak terhesség után kezdeném el szedni...de ez csak a gyógyszerre vonatkozik befekvésre dehogy...
2014. aug. 6. 12:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!