Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mesterséges úton lehetnek ikreim?

Mesterséges úton lehetnek ikreim?

Figyelt kérdés
Van már 2 gyerekem,de én ikreket szeretnék! Úgy is mehetek beültetésre ha nem vagyok meddő? Kérhetek 2 akár 3 babát is? (Bocsánat ha hülyét kérdezek,de nem értek hozzá).És mennyibe kerül cakk pakk az ilyen megtermékenyítés? A páromnak be kell előtte mennie spermát adni?Nekem meg petét? Hogyan veszik le a petémet?
2014. aug. 5. 15:05
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
És honnan tudod, hogy sikerül az első lombik? Mármint hogy nem tart majd egy évig a lombik kezelés? Őrület...
2014. aug. 5. 16:00
 22/30 anonim ***** válasza:
És mi van ha sikerűl de csak egy marad meg?? Mert van olyan is hogy utközben felszívodik az egyik baba. Akkor mit csinálaz?? Fizettél sok pénzt azért amit a természetes uton igyen is megadatott volna..
2014. aug. 5. 16:08
 23/30 anonim ***** válasza:
A baj csak ott van hogy a mesterséges út sem garantálja az ikreket, ahogy előttem már írták is. Szerintem jó pénzért biztos van az az intézet amelyik megcsinálja neked az egész procedúrát, ha ennyire szeretnéd hívj fel pár helyet.
2014. aug. 5. 16:34
 24/30 A kérdező kommentje:
Nekem jo lesz az inszeminacio ,de milyen vizsgalatok kellenek majd ott nekem? Ha mondom h egeszseges vagyok es van mar gyerekem akkor milyen vizsgalatok kellenek?Es egyatalan mit mondjak? Azt hogy ikreket szeretnek es azert kerem a segitseget? Vagy??
2014. aug. 5. 16:59
 25/30 anonim ***** válasza:
Ha sok a pénzed akkor hajrá!!De szerintem ki fog röhögni az orvos....... ezt beszéld meg a dokiddal nem hinném hogy van itt olyan aki végigcsinált egy ilyen beavatkozást csak azért hogy ikrei legyenek.....
2014. aug. 5. 17:17
 26/30 A kérdező kommentje:
Közben utána néztem csak a gyógyszereket kell megvenni..Kb 20 ezer,vagy még annyi sem
2014. aug. 5. 17:23
 27/30 anonim ***** válasza:
A férjem orvos, ő azt mondja, az ő intézetükben nem vállalnák.
2014. aug. 6. 08:05
 28/30 A kérdező kommentje:
Sziasztok!3 hónapos terhes vagyok ikrekkel!! :) Természetes úton!! :) Még mindig nehezen hiszem el,de nagyon boldog vagyok!!
2015. ápr. 15. 16:02
 29/30 anonim ***** válasza:
Ez komoly? :D Ha igen akkor nagyon gratulálok! :)
2015. ápr. 15. 17:48
 30/30 anonim ***** válasza:

Az igen! Mázlista vagy, hogy így teljesült a vágyad! :)

Jó egészséget, boldog babavárást kívánok!

2015. ápr. 15. 23:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!