Lehet, hogy ikreim lesznek?
Nekem ikreim is, egy gyerekem is született. Ugyanakkor lett pozitív a tesztem mindkét terhességnél, a hányinger viszont akkor volt erősebb, amikor eggyel voltam terhes. Látszani későn látszottak, ikrekkel is csak a tizennegydik hét környékén kezdett látszani, a súlyom is akkor kezdett nőni. Igazán különbség a két terhesség között csak a harmadik trimeszterben mutatkozott, de akkor aztán...!
Szóval nem hiszem, hogy a tüneteken múlik, viszont ha már volt sok iker a csládban, esélyesebb vagy. Az UH-n majd kiderül hamarosan.
Mivel volt a családodban ikerterhesség, ezért nagyobb az esély arra, hogy neked is ikreid legyenek.
Viszont a hasad csak a puffadástól nagyobb..most maximum 3mm-es a pocidban az embrió..szóval lehetetlen, hogy látszódjon bármi is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!