Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet, hogy ikreim lesznek?

Lehet, hogy ikreim lesznek?

Figyelt kérdés
Még csak a 6.hétben vagyok,de látszik a hasam( alapjáraton elég vékony vagyok ). A tesztem 2 hete már nagyon erős pozitiv tesztet eredményezett. Nem reggeli rosszullétem van hanem kb. 5 napja folyton émelygek,jópárszor hánytam is,alig tudok enni. Jövőhéten keddre van időpontom és nagyon izgulok.A családban nagymamám generációjában csak ikrek,összesen 4 pár született. Azóta senkinek nem voltak ikrei a családban. Lehetséges,hogy most Nekem ikreim lesznek és azért ilyen durvák a tünetek ? Persze az sem baj ha csak egy picur a lényeg,hogy egészséges legyen !!!!!
2014. febr. 12. 21:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Én egy gyerekkel is egész nap hánytam az 5. héttől, szerintem a tünetek erőssége nem ezen múlik.
2014. febr. 12. 21:12
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem ikreim is, egy gyerekem is született. Ugyanakkor lett pozitív a tesztem mindkét terhességnél, a hányinger viszont akkor volt erősebb, amikor eggyel voltam terhes. Látszani későn látszottak, ikrekkel is csak a tizennegydik hét környékén kezdett látszani, a súlyom is akkor kezdett nőni. Igazán különbség a két terhesség között csak a harmadik trimeszterben mutatkozott, de akkor aztán...!

Szóval nem hiszem, hogy a tüneteken múlik, viszont ha már volt sok iker a csládban, esélyesebb vagy. Az UH-n majd kiderül hamarosan.

2014. febr. 12. 21:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Mivel volt a családodban ikerterhesség, ezért nagyobb az esély arra, hogy neked is ikreid legyenek.

Viszont a hasad csak a puffadástól nagyobb..most maximum 3mm-es a pocidban az embrió..szóval lehetetlen, hogy látszódjon bármi is.

2014. febr. 12. 22:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem ikreim vannak, es nem voltak tuneteim.
2014. febr. 13. 08:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem van 2 lányom (3 és 5 évesek) és most ikreket várok. Hányinger tekintetében a második terhességem volt a legrosszabb.Mos szinte nem is volt hányingerem. Egyedül a fáradtság az, ami talán most egy kicsit erősebben jelentkezik, mint az előző kettőnél. A családodban viszont ha sok iker van, simán elképzelhető, hogy neked is ikreid lesznek. Nekem is a nagymamám generációjában voltak ikrek és a férjen nagyszüleinél szintén.
2014. febr. 13. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!