Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mesterséges úton lehetnek ikreim?

Mesterséges úton lehetnek ikreim?

Figyelt kérdés
Van már 2 gyerekem,de én ikreket szeretnék! Úgy is mehetek beültetésre ha nem vagyok meddő? Kérhetek 2 akár 3 babát is? (Bocsánat ha hülyét kérdezek,de nem értek hozzá).És mennyibe kerül cakk pakk az ilyen megtermékenyítés? A páromnak be kell előtte mennie spermát adni?Nekem meg petét? Hogyan veszik le a petémet?
2014. aug. 5. 15:05
1 2 3
 1/30 A kérdező kommentje:
Igazából nekem a nagymamának és az első fiú unokatestvéremnek lettek volna ikrei ,a nagymamámnál sajnos meghaltak 5 hónaposan,az unokatesóm felesége meg elvetette őket. Ezen kívűl a párom családjában is vannak ,szintén az unokatestvéreinek 2- nek is vannak egypetéjű ikrei..ők már felnőttek! Nem hinném hogy nekem természtes úton összejönne az iker gyermek..
2014. aug. 5. 15:09
 2/30 anonim ***** válasza:
Magán úton talán elvégzik, a költségei viszont ilyen formában milliósak.
2014. aug. 5. 15:11
 3/30 anonim ***** válasza:
Azon túl nem fér a fejembe, hogy miért VÁLASZTJA ezt valaki. Sokszorosan veszélyeztettek az ikerterhesel, a terhespatológiákon gyakorlatilag csak ők fekszenek (túlzok picit, nyilván), számtalan komplikáció merülhet fel. Ha nincs más út, értem, én is vállalnám, de azt azért jó tudni, hogy az ikerterhesség komplikációnak számít.
2014. aug. 5. 15:12
 4/30 A kérdező kommentje:
Milliós? Hát akkor sajnos nem lesznek ikreim :(
2014. aug. 5. 15:12
 5/30 anonim ***** válasza:
Megkérdezheted a Kaáli Intézetben, hogy vállalják-e. Egyébként még az is lehet, hogy igen.
2014. aug. 5. 15:13
 6/30 A kérdező kommentje:
Szerintem nem komplikáció,egy sima terhességnél is lehetnek komplikációk!
2014. aug. 5. 15:14
 7/30 anonim ***** válasza:
A mi szülészet-nőgyógyászat tankönyvünkben márpedig egyértelműen komplikációnak tekintendő. De biztosan rosszul tudom. :)) És azért sokszorosan kockázatosabb az ikerterhesség, mint a szimpla várandósság, ezen talán nem veszünk össze. :) Főként a gyerekekre nézve egyébként.
2014. aug. 5. 15:16
 8/30 anonim ***** válasza:

Szedj egy évig fogamzásgátlót, aztán az abbahagyása utáni azonnali természetes ciklusban próbálkozzatok. Állítólag olyankor termékenyebbek a nők.

Az egyéni véleményem meg az, hogy szimplán csak Istent akarsz játszani ahelyett, hogy a természetre bíznád magad/magatokat. Én nem is értem ezt az ikrek iránti vágyódást. Persze ha ikreim lennének, nagyon örülnék nekik, de csak ezért úgy alakítani az életemet... hát, nem is tudom, mit mondjak erre.

2014. aug. 5. 15:17
 9/30 A kérdező kommentje:
Örülök ,hogy véleményeket adtok,meghallgatom mindenkiét,DE a kérdésrea választ szívesebben olvasnám,ha tudja valaki!! Nellesleg istent jásztszani..Akkor akinek nem lehet gyereke ,annak Isten rendelte el ,hogy ne lehessen..Minek megy mégis beültetésre?? Nem is értem... ( én amúgy speciel NEM hiszek istenben,abban hiszek amit látok a két szememben)
2014. aug. 5. 15:24
 10/30 A kérdező kommentje:
A gyógyszerrel az a baj,hogy pajzsmirigytúlműködésem van,és ezzel nem igazán szedhetek hormon tartalmú fogamzásgátlót!Még nem is szedtem soha!
2014. aug. 5. 15:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!