Mesterséges úton lehetnek ikreim?
Figyelt kérdés
Van már 2 gyerekem,de én ikreket szeretnék! Úgy is mehetek beültetésre ha nem vagyok meddő? Kérhetek 2 akár 3 babát is? (Bocsánat ha hülyét kérdezek,de nem értek hozzá).És mennyibe kerül cakk pakk az ilyen megtermékenyítés? A páromnak be kell előtte mennie spermát adni?Nekem meg petét? Hogyan veszik le a petémet?2014. aug. 5. 15:05
1/30 A kérdező kommentje:
Igazából nekem a nagymamának és az első fiú unokatestvéremnek lettek volna ikrei ,a nagymamámnál sajnos meghaltak 5 hónaposan,az unokatesóm felesége meg elvetette őket. Ezen kívűl a párom családjában is vannak ,szintén az unokatestvéreinek 2- nek is vannak egypetéjű ikrei..ők már felnőttek! Nem hinném hogy nekem természtes úton összejönne az iker gyermek..
2014. aug. 5. 15:09
2/30 anonim válasza:
Magán úton talán elvégzik, a költségei viszont ilyen formában milliósak.
3/30 anonim válasza:
Azon túl nem fér a fejembe, hogy miért VÁLASZTJA ezt valaki. Sokszorosan veszélyeztettek az ikerterhesel, a terhespatológiákon gyakorlatilag csak ők fekszenek (túlzok picit, nyilván), számtalan komplikáció merülhet fel. Ha nincs más út, értem, én is vállalnám, de azt azért jó tudni, hogy az ikerterhesség komplikációnak számít.
4/30 A kérdező kommentje:
Milliós? Hát akkor sajnos nem lesznek ikreim :(
2014. aug. 5. 15:12
5/30 anonim válasza:
Megkérdezheted a Kaáli Intézetben, hogy vállalják-e. Egyébként még az is lehet, hogy igen.
6/30 A kérdező kommentje:
Szerintem nem komplikáció,egy sima terhességnél is lehetnek komplikációk!
2014. aug. 5. 15:14
7/30 anonim válasza:
A mi szülészet-nőgyógyászat tankönyvünkben márpedig egyértelműen komplikációnak tekintendő. De biztosan rosszul tudom. :)) És azért sokszorosan kockázatosabb az ikerterhesség, mint a szimpla várandósság, ezen talán nem veszünk össze. :) Főként a gyerekekre nézve egyébként.
8/30 anonim válasza:
Szedj egy évig fogamzásgátlót, aztán az abbahagyása utáni azonnali természetes ciklusban próbálkozzatok. Állítólag olyankor termékenyebbek a nők.
Az egyéni véleményem meg az, hogy szimplán csak Istent akarsz játszani ahelyett, hogy a természetre bíznád magad/magatokat. Én nem is értem ezt az ikrek iránti vágyódást. Persze ha ikreim lennének, nagyon örülnék nekik, de csak ezért úgy alakítani az életemet... hát, nem is tudom, mit mondjak erre.
9/30 A kérdező kommentje:
Örülök ,hogy véleményeket adtok,meghallgatom mindenkiét,DE a kérdésrea választ szívesebben olvasnám,ha tudja valaki!! Nellesleg istent jásztszani..Akkor akinek nem lehet gyereke ,annak Isten rendelte el ,hogy ne lehessen..Minek megy mégis beültetésre?? Nem is értem... ( én amúgy speciel NEM hiszek istenben,abban hiszek amit látok a két szememben)
2014. aug. 5. 15:24
10/30 A kérdező kommentje:
A gyógyszerrel az a baj,hogy pajzsmirigytúlműködésem van,és ezzel nem igazán szedhetek hormon tartalmú fogamzásgátlót!Még nem is szedtem soha!
2014. aug. 5. 15:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!