Magzatmozgás számolás, most akkor fontos számoljam vagy tényleg csak azért van, hogy a kismama ne unatkozzon?
én is elkezdtem volna számolni, csak mindig belekavarodtam, hogy ez mot ő, vagy a beleim, most volt valami, vagy csak beképzeltem..utána kiakadtam, hogy szinta alig mozog, leginkább ha édeseket, cukrosakat eszek, vagy volt már, hogy romlottat véletlen, olyankor van mozgás rendesen.
ezt jeleztem a dokinak, aki csak legyintett egyet, hogy akkor van baj, ha van nap, hogy nem érzi. tehát ha minden nap érzek egy kicsit, az már jó. szóval ennyire foglalkoznak vele...
de olvastam itt olyat, hogy az mentette meg egy magzat életét, hogy az anyuka paramami volt és nagyon ráment a dolgokra, hogy igenis nézzék meg, ellenőrizzék..
a lényeg, hogy megszületve meg azon avgyok, hogy túl sokat kalimpál, amikor letsezem, olyan mintha futna, jár keze lába, levegőt gyorsan veszi
Én sem számoltam sokáig,mert csak kérdezték : mozog?Mondom mozog.
És ennyi
Én azért tudom, hogy mikor mozog a baba és mikor épp a beleim. Eléggé különböző nálam a kettő!
Csak azt nem tudom, hogy ami 1 percben van 2 mozgás azt 1-nek vagy 2-nek számoljam! Illetve barátnőim totál más milyen papirt kaptak..Ugyan ott van a terheskiskönyvben a magzatmozgás számolás..De akkor minek a külön papir ami bonyolultabb?
Nekem is mozog rendesen elég hiperaktív! :)
De Védőnőm meg szigorúan kéri, hogy számoljam meg vinnem kell majd hetente a papirt, hogy mennyit mozgott. De nem magyarázta el normálisan, hogy hogyan számoljam. Meglepődtem mikor ismerösök kacagtak egyet mert ők nem számolták mint irtam valakinek azt mondta a védőnője, hogy ez csak azért van, hogy a kismama ne unatkozzon!
Csak nekem van ilyen védőnőm aki szigorúan kéri, meg hogy ezt vinnem kell magammal majd a kórházba, hogy enélkül el se induljak!
Egyiknél sem számoltam. Most járok a harmadik várandóságom vége felé.
Ha érzed rendesen mozogni, akkor nagy baj nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!