39 hetes kismama vagyok. Mit jelent az hogy hátul van a méhszájam? Illetve ha fertőzésem van szülhetek természetesen?
Figyelt kérdés
39 hetes kismama vagyok, keddre vagyok kiírva. Olyan kérdésem lenne, hogy ma vizsgáltak, és azt mondta a doktornő, hogy nagyon hátul van a méhszájam. Ez mit jelent? Tudom az orvost kellett volna megkérdezni de úgy örültem hogy vége lett a vizsgálatnak hogy el is felejtettem. Neten is keresgéltem utána de nem találtam hasznos infót róla.
Másik kérdésem, hogyha most találnak a tenyésztésembe bacit, de csak kedden tudom meg az eredményt, az mennyire jelent veszélyt a babára ha kedd előtt megszületik?
2014. aug. 1. 11:50
1/1 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy még nem fogsz szülni. Ha addig megszülsz, és közben a tenyésztésben valami nagy "disznóság" látszik, akkor a baba már kint is kaphat antibiotikum profilaxist.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!