Kotelezo a kismamaruha?
Hmm.... Kíváncsi vagyok, hogy télen mi lesz. Senki nem hord kismamaruhát addig, amíg az eredeti ruháiba vagy így vagy úgy belefér. Azonban ahogy nő majd a hasad, 10 hetesen még szinte nem is látszik, úgy fog változni a véleményed.
A kismamaruha nem olyan mint a csini bolti darabok. Nem azért hordja az ember, mert jaj de jó mindenki látja az utcán, hogy nekem ilyen van, vagy azt hogy terhes vagyok, hanem azért, mert nem engedi szanaszét repedni a hasadat.
No meg beleférsz még 8 hósan is.
Nem kötelező. Abban járj, amiben jól esik.
Nekem nem esett jól, ha a hasam alján bármi is szorított, így nekem a saját nadrágjaim nem jöttek szóba.
És az is nagyon változó, hogy "mi lesz a végén", én vékony alkat vagyok, de a harmadik babámmal pl. akkora hasam volt, mint egy vizilóval, össze sem lehet hasonlítani az első terhességemmel. Az egyik baba 2850g lett, a másik meg 4090.
Utóbbival már apa pólója is szűk volt szülés előtti időszakban, szóval muszáj volt beszerezni ezt azt.
Nekem szerencsém volt, sok barátnőtől-ismerőstől kaptam kölcsön egész ruhatárakat, így voltak szép-igényesebb ruháim is, mert igazán "baj" általában akkor van, ha csinosnak kell lenni valahol, pl. esküvő, vagy ilyesmi, akkor azért nem jók a meglévő cuccok.
Most hogy már nem vagyok terhes, azt az 5-5 darabot, amit összesen vettem a három terhesség alatt, én is mindig kölcsön adom valakinek.
Egyébként még annyi, hogy a bandázst én utáltam, mert elcsúszott a helyéről, a nadrágok lecsúsztak, ha már van egy nagyobb kisgyerek, akkor az is szempont, hogy jól lehessen mozogni/hajolni, vagy ha meghúzogatja a ruhámat, akkor nem állok ott fél pucéran, mert az elég ciki... :)
Én is leggingset hordtam tunikával tavasszal, de télen azért kordbársony kismamanadrágot vettem fel, ami egész csinos volt, csőszárú és nem ódivatú.
Én is már kb 10 hetesen kismamanadrágot húztam, mert nyomta a pocimat a nadrág korca, pedig nem volt nagy hasam. Nem tudom, miért... Vannak egész jó szabású nadrágok is:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!