Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kotelezo a kismamaruha?

Kotelezo a kismamaruha?

Figyelt kérdés
Velemenyetekre illetve arra lennek kivancsi hogy ki mit hordott terhesseg alatt? Sokat latok hogy irja hogy nem fer a ruhajaba mar 10 hetesen s kismama ruhat vesz. En a 19 hetben jarok es meg siman feltudom venni a farmerem kigombolva egy hosszabb bluzzal. A kerdesem az lenne hogy mivel amugyis sportosabban oltozok a kismama szoknya vagy nadrag helyett nem vehetnek inkabb egy leggingset vagy sport nacit? Ti miket hordtatok?

2014. aug. 1. 14:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ami neked kényelmes, olyat vegyél fel. Én alulra vettem 2 kismama nadrágot (egy farmer és egy elegáns fekete) és egy kismama farmerszoknyát, felülre 1 kismama pólót (de csak mert vicces felirat volt rajta), és 2 kismama pulcsit. A többi cucc normális volt, szülni is egy olyan pulcsiban mentem, amit előtte is hordtam. Mondjuk picike pocim volt.
2014. aug. 1. 15:16
 12/18 anonim ***** válasza:
nem kötelező. én se vettem a 22. hétig. akkor is feljött a nacim, nem volt szűk, ugyanúgy be is tudtam gombolni, de a gombnál fájt, úgy nyomott, mintha a babát nyomná. akkor vettem párat és utána azt hordtam, mert szerintem nagyon kényelmes. de ha te nem akarod, nem kell. amiben jól érzed magad, az a jó
2014. aug. 1. 15:46
 13/18 anonim ***** válasza:

Az egész terhességem alatt nem volt kismamaruhám, mivel végig belefértem az összes ruhába, voltak bővebb blúzaim, felsőim már korábbról, a végén azokat hordtam.

Én magamra semmit nem híztam, még fogytam is a terhességem alatt, csak a hasam nőtt, az viszont hatalmas volt (3960 grammal született a kisfiam), de a nadrágokat mind-mind be tudtam gombolni, sehol nem szorított, amúgy is mindig a csípőnadrágokat részesítettem-részesítem előnyben, így azt pocak alatt begomboltam és nem szorított, a bővebb felsők, blúzok pedig a hasam miatt jók voltak.

Itthon pedig melegítőnadrágot hordtam, ha valahová mentünk, akkor pedig csinosabb nadrágokat, farmert, szoknyát, blúzokkal, felsőkkel.

Szóval nem, nem kötelező a kismamaruha. Kinek mi a kényelmes. Ha te elférsz a nem kismama ruhákban is, akkor nincs előírva, hogy márpedig neked abba kell járnod.:)

2014. aug. 1. 16:08
 14/18 zabmester ***** válasza:

19 hetesen még én is bőven belefértem a nadrágjaimba (persze kigombolva), felesleges még ilyenkor kismamaruhát venni, ha nem szeretnél.

Én később vettem két terhesnadrágot, de amúgy főleg cicanadrágot hordtam hosszú felsőkkel, csak azért időnként szerettem volna rendes nadrágot is felvenni, ezért vettem olyat, amiben elfért a pocakom.

2014. aug. 1. 16:10
 15/18 anonim ***** válasza:
Én se vettem egyet se. Nyáron még jók voltak a halásznadrágjaim, vagy ha újat vettem, 1-2 számmal nagyobbat vettem, de jó volt. Ősszel végig leggingsekben jártam, szintén nagyobb méretben. A régi hosszított felsőim is mind rámjöttek. Bár november 20-án szültem, a tavalyi enyhe tél miatt megúsztam a téli kabátozást, pedig attól nagyon féltem. Nem akartam venni, ellenben nagyon fázós vagyok. Végül az időjárásnak hála össze nem cipzározott régi őszi kabátba mentem szülni. :-)
2014. aug. 1. 16:36
 16/18 anonim ***** válasza:
Szia! Én 21 hetes kismama vagyok,most kezd el látszani a pocak lassan :) Én nem vettem idáig kifejezetten kismamaruhát,hanem csak nagyobb méretet,ami kényelmes,nem szorít,egyszerre nem is veszek 1-2 db nadrágnál többet mert kitudja milyen ütembe nő a pocakom és akkor csak áll a szekrényben nem tudom kihasználni. Amit legutóbb vettem térdnadrágot,pamut anyagút,kényelmes, igaz nagyobb méretet vettem de nem lötyög úgy rajtam,a pocakon észre sem veszem,hogy egyáltalán van rajtam valami olyan jó könnyű és kényelmes.
2014. aug. 1. 17:09
 17/18 anonim ***** válasza:
25 hetesen vettem először kismama ruhát, egy farmert meg egy szoknyát, pár felsővel. Addig a korábban hordott ruháimban simán elfértem. Munkában a harisnya, leggings nem volt jó megoldás, építkezésen dolgozom, a farmer+póló jobb volt. A kabátvásárlást megúsztam, otthonra kismama ruhát nem vettem, csak egy számmal nagyobbat a szokásosból.
2014. aug. 1. 22:04
 18/18 anonim ***** válasza:
0%

nem volt kismama ruhám egy darab sem. Nincs is ilyen kicsi méret, vagyis nem találtam, mondjuk nem is kerestem nagyon. Tunikát, hosszabb fazonú nyári ruhát, hosszú de nyúlós csinos pólót, hosszú mell alatt húzott inget, gumis derekú farmert, leggingst és pamut sport rövid vagy melegítőnacit hordtam. Kiüt a frász a pocakbetétes gatyáktól meg szoknyáktól, a guta is megütött volna bennük a 40 fokos.

Irodai munkám van szóval azért csinosnak kellett lennem. Nem úgy néztem ki, hogy kilógott a hasam a póló alatt vagy ilyesmi :-)

2014. aug. 1. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!