Kotelezo a kismamaruha?
Az egész terhességem alatt nem volt kismamaruhám, mivel végig belefértem az összes ruhába, voltak bővebb blúzaim, felsőim már korábbról, a végén azokat hordtam.
Én magamra semmit nem híztam, még fogytam is a terhességem alatt, csak a hasam nőtt, az viszont hatalmas volt (3960 grammal született a kisfiam), de a nadrágokat mind-mind be tudtam gombolni, sehol nem szorított, amúgy is mindig a csípőnadrágokat részesítettem-részesítem előnyben, így azt pocak alatt begomboltam és nem szorított, a bővebb felsők, blúzok pedig a hasam miatt jók voltak.
Itthon pedig melegítőnadrágot hordtam, ha valahová mentünk, akkor pedig csinosabb nadrágokat, farmert, szoknyát, blúzokkal, felsőkkel.
Szóval nem, nem kötelező a kismamaruha. Kinek mi a kényelmes. Ha te elférsz a nem kismama ruhákban is, akkor nincs előírva, hogy márpedig neked abba kell járnod.:)
19 hetesen még én is bőven belefértem a nadrágjaimba (persze kigombolva), felesleges még ilyenkor kismamaruhát venni, ha nem szeretnél.
Én később vettem két terhesnadrágot, de amúgy főleg cicanadrágot hordtam hosszú felsőkkel, csak azért időnként szerettem volna rendes nadrágot is felvenni, ezért vettem olyat, amiben elfért a pocakom.
nem volt kismama ruhám egy darab sem. Nincs is ilyen kicsi méret, vagyis nem találtam, mondjuk nem is kerestem nagyon. Tunikát, hosszabb fazonú nyári ruhát, hosszú de nyúlós csinos pólót, hosszú mell alatt húzott inget, gumis derekú farmert, leggingst és pamut sport rövid vagy melegítőnacit hordtam. Kiüt a frász a pocakbetétes gatyáktól meg szoknyáktól, a guta is megütött volna bennük a 40 fokos.
Irodai munkám van szóval azért csinosnak kellett lennem. Nem úgy néztem ki, hogy kilógott a hasam a póló alatt vagy ilyesmi :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!